Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Πλήρη επιτυχία, με αθρόα συμμετοχή κόσμου, στον χορό του Συνδέσμου Συρρακιωτών Αθήνας


Σύσσωμο το Δ.Σ. βραβεύει τον κο Γιαννιώτη
Την Κυριακή 18 Μαρτίου και ώρα 12.30 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συνδέσμου μας στην παλαιά ταβέρνα του Κρητικού στην Πλάκα. Ημέρα ανοιξιάτικη και λαμπερή λόγω της ηλιοφάνειας.

Παρά τις πολύ δύσκολες οικονομικές συγκυρίες για όλους μας, εν τούτοις οι συμπατριώτες μας τίμησαν την εκδήλωσή μας με την αθρόα παρουσία τους και την οικονομική τους ενίσχυση, ιδιαίτερα με την λαχειοφόρο αγορά. Πάνω από 110 Συρρακιώτες και φίλοι του Συνδέσμου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Διοικητικού Συμβουλίου για μια απόδραση απ’ την «σκληρή»  καθημερινότητα με ένα ημερήσιο γλέντι.  Σε τούτο συνετέλεσε και ο ζεστός ανοιξιάτικος καιρός μετά από πολλές κρύες και βροχερές ημέρες στην Αθήνα.

Μετά την απονομή τιμητικής πλακέτας στον κο Δημ. Γιανιώτη, (θα εκδοθεί
ιδιαίτερη ανακοίνωση για την ευεργεσία του με την δωρεά «στέγης» στον Σύνδεσμο), όπως πάντα, σε κάθε σύναξη των Συρρακιωτών ακολούθησε, ο χορός, το τραγούδι και το κέφι πού κράτησε μέχρι αργά τις απογευματινές ώρες υπό τους ήχους της ορχήστρας του Παππά. Το περιβάλλον ζεστό και γνωστό από τον περσινό μας χορό, με την δικιά του μουσική ορχήστρα και με 
θαυμάσια έντεχνη ελληνική μουσική μέχρι να αρχίσουν τα κλαρίνα του Παππά.

Θα θέλαμε και από την παρούσα θέση να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπατριώτες και φίλους του συνδέσμου μας που διέθεσαν από το υστέρημά τους δώρα για την λαχειοφόρο αγορά, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν αποκλειστικά και μόνο για την βελτίωση των νέων γραφείων του συνδέσμου μας στην Πλατεία Βικτωρίας.

                              
                    Σας ευχόμαστε καλό Πάσχα με υγεία και χαρά.

                   Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Συρρακιωτών Αθήνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου