Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Παρουσίαση του έργου: «Ανάπλαση Κοινοχρήστων Χώρων και Πλατειών Δ.Ε. Κατσανοχωρίων».

Ημερίδα με θέμα: «Τα Τζουμέρκα στο κατώφλι της νέας Προγραμματικής Περιόδου 2014 - 2020 (Σ.Ε.Σ.)», θα πραγματοποιηθεί απ’ τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων, την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014, στις 7:00 μ.μ., στην Αθήνα στο Ξενοδοχείο STANLEY (πλατεία Καραϊσκάκη, Στάση metro Μεταξουργείο)

Η ημερίδα διοργανώνεται από τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων, στο πλαίσιο της εγκεκριμένης Πράξης «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΣΑΝΟΧΩΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ» στον Άξονα Προτεραιότητας «06 – Αειφόρος Ανάπτυξη και ποιότητα ζωής Ηπείρου» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Θεσσαλία – Στερεά Ελλάδα – Ήπειρος 2007-2013» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Ε.Τ.Π.Α.) και από Εθνική Συμμετοχή.

Μέρα με τη μέρα, τα Βόρεια Τζουμέρκα αναδεικνύονται ως ένας από τους πιο περιζήτητους τουριστικούς προορισμούς. Οι ...φυσικές ομορφιές, η πολιτιστική κληρονομιά, η αυθεντική φιλοξενία κάνουν την περιοχή μας να ξεχωρίζει. 
Η ανάπλαση των κοινοχρήστων χώρων και πλατειών στα Κατσανοχώρια είναι ένα σημαντικό έργο που μας φέρνει πιο κοντά σε ένα καλύτερο μέλλον. Βελτιώνει της ποιότητας ζωής, ενισχύει την τοπική κοινωνία, αναδεικνύει την πολιτιστική κληρονομιά, αναβαθμίζει όλη την περιοχή.

Μέριμνά μας και στόχος μας, στο εξής, θα πρέπει να είναι η αξιοποίηση των νέων ευκαιριών που θα προκύψουν για την περιοχή μας, μέσα από τη νέα προγραμματική Περίοδο 2014 - 2020 (Σ.Ε.Σ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου