Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Παρουσίαση υποψηφίων για το Ευρωκοινοβούλιο και τις Αυτοδιοικητικές εκλογές. Ευθυμία Κρικώνη. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την "Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία"

Το sirrakiotis blogspot.com, παρουσιάζει υποψηφίους για το Ευρωκοινοβούλιο, τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές του Μαΐου που έλκουν την καταγωγή τους απ’ τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων και αποφάσισαν να θέσουν υποψηφιότητα σε παρατάξεις που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών, σε όλα τα Αυτοδιοικητικά σχήματα της Ηπείρου.

Όποιος υποψήφιος που έλκει την καταγωγή του απ' τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων επιθυμεί, μπορεί να αποστείλει ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα, μια φωτογραφία του και σύντομες απόψεις του, στο sirrakiotis@gmail.com.



Σκοπός είναι να προβληθούν όλοι οι υποψήφιοι ανεξαρτήτως παρατάξεων για την καλύτερη ενημέρωση των συμπατριωτών μας.






Σήμερα σας παρουσιάζει την υποψήφια Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Ιωαννιτών Ευθυμία Κρικώνη, με την παράταξη "Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία" του υποψήφιου Δημάρχου Νίκου Γκόντα












Σύντομο Βιογραφικό σημείωμα

v  Γεννήθηκα στα Ιωάννινα το 1992 όπου μεγάλωσα και κατοικώ.
v  Η καταγωγή μου είναι από το Μιχαλίτσι, Βορείων Τζουμέρκων.
v  Το 2010 ξεκίνησα τις σπουδές μου στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) .
v  Γνωρίζω 3 ξένες γλώσσες: Αγγλικά, Γερμανικά και Τούρκικα.
v  Εργάστηκα για μικρό χρονικό διάστημα στο Δήμο Θεσσαλονίκης στη Δ/νση Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων.
v  Αποτελώ μέλος της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Ιωάννης Καποδίστριας μέλους του δικτύου Youth for Europe (οι νέοι για την Ευρώπη) της οποίας η δράση ...
βασίζεται σε ακαδημαϊκό κυρίως, επίπεδο.
v  Αποτελώ μέλος της Ελληνικής Οργάνωσης Πολιτικής & Οικονομικής Επιστήμης (GRAPESS).
v  Ακολουθώ και ενισχύω το έργο των ‘Νέων Ευρωπαίων Φεντεραλιστών Θες/νίκης’


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου