Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014

Ανακοίνωση του Συλλόγου Ματσουκιωτών Ιωαννίνων "Η ΒΥΛΙΖΑ"Ανακοίνωση του Συλλόγου Ματσουκιωτών Ιωαννίνων "Η ΒΥΛΙΖΑ" για τον ετήσιο χορό του Συλλόγου


Το ΔΣ του συλλόγου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που συμμετείχαν στον χορό μας το Σάββατο 18/01/2014.
Η μαζική παρουσία (230 προσκλήσεις), το κέφι , ο χορός μέχρι το ξημέρωμα, η στήριξη της λαχειοφόρου, η θετική διάθεση, η άψογη παρουσία του χορευτικού μας , μας επιτρέπουν να μιλάμε σήμερα για άλλη μια πετυχημένη εκδήλωση μέσα σε δύσκολο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον. 
Στον χορό παραβρέθηκε ο δήμαρχος Β. Τζουμέρκων κ. Γιάννης Σεντελές, ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Κώτσιας, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αλκης Λάνταβος, ο πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας κ. Βασίλης Κωσταδήμας και ο τοπικός σύμβουλος κ. Πέτρος Κωσταδήμας.
Το χορευτικό μας παρουσίασε χορούς από Μακεδονία και Ήπειρο και μας έβαλε στο πνεύμα της βραδιάς. Θετική έκπληξη ...
η παρουσία του παιδικού τμήματος .
Ευχαριστούμε όσους πρόσφεραν δώρα για την λαχειοφόρο .Έμειναν αδιάθετα τα δώρα που αντιστοιχούν στους λαχνούς: 197,359,471.
Από την εκδήλωση αυτή ο σύλλογος είχε οικονομικό όφελος περίπου 450 ευρώ.
Επόμενη δραστηριότητα, η συμμετοχή μας στην πίττα του Ηπειρώτη στο ΣΕΦ στις 16/2/2014 και μεθεπόμενη, η αποκριάτικη γιορτή την Κυριακή 2/3/2014 στο Ματσούκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου