Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014

Και φέτος οι νυχτερινές καταβάσεις στον Άραχθο με την πανσέληνο του Αυγούστου


Νυχτερινή κατάβαση στον Άραχθο για τρεις συνεχόμενες ημέρες, στις 08 και 09 & 10 Αυγούστου 2014.


Αφετηρία της διαδρομής η Γέφυρα της Πολιτσάς και τερματισμός η Γέφυρα της Πλάκας.Η Via natura σχεδιάζει και υλοποιεί δραστηριότητες στη φύση, όπως πεζοπορίες σε χαραγμένα μονοπάτια, καταβάσεις ποταμών με βάρκες (rafting), αναρριχήσεις, καταρριχήσεις βράχων (rappel), εναέρια περάσματα (flying fox σε κεκλιμένο συρματόσχοινο ), κ.α..
Μέλημα της Via natura είναι να μην θεωρούνται οι δραστηριότητες αυτές «extreme sport» που απευθύνονται μόνο σε συγκεκριμένη ομάδα πληθυσμού, αλλά να είναι προσιτές στον καθέναν και να αποτελούν έναν εναλλακτικό τρόπο των παραδοσιακών εκδρομών και περιπάτων στη φύση με τρόπο διασκεδαστικό και ψυχαγωγικό. Η ασφάλεια επιτυγχάνεται με την διαρκή εκπαίδευση των συνοδών- οδηγών, καθώς επίσης και με την παροχή σύγχρονου και πιστοποιημένου εξοπλισμού.

Η καθημερινή ενασχόλησή της με τις προαναφερθείσες δραστηριότητες, στο φυσικό περιβάλλον της Ηπείρου, καθώς ...επίσης και ο απαραίτητος εξοπλισμός ο οποίος παρέχεται από την Via natura, δίνει την δυνατότητα να οργανώνονται εκδρομές, διαφορετικού χαρακτήρα, με απόλυτη ασφάλεια.

Τον Αύγουστο του 2002 η Via Natura http://www.vianatura.gr/πραγματοποίησε την πρώτη νυχτερινή κατάβαση που έγινε ποτέ στον Άραχθο (φαράγγι Αράχθου).
Έγινε θεσμός και έτσι κάθε χρόνο οργανώνουμε την νυχτερινή κατάβαση με την πανσέληνο του Αυγούστου στο φαράγγι του Αράχθου..
Κατάβαση στο ποτάμι με φουσκωτές βάρκες (rafting), με τη συντροφιά σας και το μοναδικό φως της πανσελήνου!!!
Αφετηρία της διαδρομής η Γέφυρα της Πολιτσάς και τερματισμός η Γέφυρα της Πλάκας.

Φέτος η νυχτερινή κατάβαση του Αυγούστου
θα πραγματοποιηθεί, για τρεις συνεχόμενες ημέρες, στις 08 και 09 & 10 Αυγούστου 2014.
Τιμή νυχτερινής κατάβασις 35 ευρώ το άτομο.

Την νύχτα, φωτιά και μουσική, δίπλα από το ποτάμι μετά την κατάβαση...(περισσότερες πληροφορίες σε λίγες ημέρες).
Την ημέρα, πεζοπορίες, flying fox & φυσικά κολύμπι!!!

Προγραμματίστε την νυχτερινή σας κατάβαση στο τηλ 6972223574 & οργανώστε την διανυκτέρευση σας στις σκηνές σας ή αν επιθυμείτε επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο «Τελωνείο» http://www.teloneio.gr/
~45 ευρώ το δίκλινο / 55 το τρίκλινο με πρωινό.~
- τηλ: 26850 31006 & 31060 ή στο 6979419773 - .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου