Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013

Το Συρράκο επισκέπτεται αυτό το Σαββατοκύριακο το Χορευτικό τμήμα του Δήμου ΙωαννιτώνΤο χορευτικό του Δήμου Ιωαννιτών θα επισκεφτεί αυτό το Σαββατοκύριακο το Συρράκο.
Στα πλαίσια του μακροχρόνιου προγραμματισμού του, το  Τμήμα Παραδοσιακών Χορών Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών που επισκέπτεται, έναν τόπο μνημείο αρχιτεκτονικής κληρονομιάς με ιδιαίτερο στίγμα στην ιστορία της Ηπείρου και της Ελλάδας. 
Παράλληλα έναν τόπο, θησαυρό όσων αφορά στον χώρο της μουσικοχορευτικής κληρονομιάς. 
Το συγκεκριμένο χορευτικό τμήμα ένα απ’ τα καλύτερα της Ηπείρου, όταν έχει τη δυνατότητα πραγματοποιεί εκπαιδευτικές εκδρομές με σκοπό την επιτόπια γνωριμία της μουσικοχορευτικής κληρονομιάς των τόπων, η οποία αποτελεί μέρος της ύλης διδασκαλίας τους. 
Πρακτική που αποδεδειγμένα έχει συνδράμει κατά πολύ στη βελτίωση του επιπέδου των χορευτών και κατ’ επέκταση του Συγκροτήματος. Ευλόγως οι ...
υπεύθυνοι χοροδιδάσκαλοι του τμήματος Ηλίας Γκαρτζονίκας και Νίκος Νούσιας, εύχονται   «να είναι μια ΣΤΙΓΜΗ, που θα μείνει στη μνήμη των συμμετοχώντων στην εκδρομή, με όσο το δυνατό πιο ευχάριστες αναμνήσεις»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου