Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Κλείνουν το μάτι στην Α΄ ερασιτεχνική κατηγορία οι Χουλιαράδες του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων

Πλησιάζει η ώρα της δικαίωσης για τους Χουλιαράδες, αφού η ομάδα βρίσκεται μια ανάσα πριν την άνοδο. Τρία ολόκληρα χρόνια τούς «χαμογελούσε», φέτος όμως ήρθε η στιγμή να κάνουν το βήμα παραπάνω και να ανέβουν στη μεγάλη κατηγορία. Οι προδιαγραφές άλλωστε υπάρχουν: αξιόλογο έμψυχο υλικό, που έκανε πολύ καλά παιχνίδια, ένας έμπειρος προπονητής στο τιμόνι και μπροστάρη τον Κώστα Σιόντη, ο οποίος είναι ο αφανής ήρωας της ομάδας. Δίνει μάλιστα μεγάλη σημασία στη σωστή οργάνωση και στον προγραμματισμό κι όλα αυτά απορρέουν από την αγάπη του για την ομάδα.

Άξιο αναφοράς είναι ακόμη, το γεγονός ότι στην ομάδα υπάρχουν 27 δελτία (ο βασικός κορμός είναι ο ίδιος τα τελευταία επτά χρόνια), κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα, ενώ στις προπονήσεις, που διεξάγονται 3 φορές την εβδομάδα, δίνουν το παρόν 24 παίκτες, εντυπωσιακό βεβαίως για μία ομάδα Β' Ερασιτεχνικής.
Για όλα τα παραπάνω, οι Χουλιαράδες αξίζουν μία θέση στην Α'. Και βέβαια οι στόχοι δεν περιορίζονται εδώ. Η ομάδα θα δώσει έναν ωραίο αγώνα για την άνοδο -χωρίς να είναι αυτοσκοπός- θέλοντας να υπάρχει συνέχεια. Να βγει δηλαδή στην Α' και να παραμείνει εκεί, ώστε τα νεαρά παιδιά από το χωριό, που τώρα αγωνίζονται σε Ακαδημίες, να στελεχώσουν τους Χουλιαράδες.
Κώστας Σιόντης: «Πιστεύω θα δικαιωθούμε»
Αισιόδοξος για τη συνέχεια εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος των Χουλιαράδων, κ. Κώστας Σιόντης, ο οποίος μίλησε στο «Σουτ» για τους στόχους της ομάδας του, τον κ. Σπύρο Τασιούλα, αλλά ...
και το επίπεδο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου:
Για τη φετινή πορεία των Χουλιαράδων, τόνισε:
«Στόχος μας είναι η άνοδος, όχι όμως και αυτοσκοπός. Πρέπει να δικαιωθούν αυτά τα παιδιά για τους κόπους που κατέβαλαν. Δίνουμε αγώνα και πιστεύω στο τέλος να δικαιωθούμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο του χωριού που έχει αρχίσει να έρχεται στο γήπεδο και αγκαλιάζει αυτή την προσπάθεια. Προσδοκούμε όμως ακόμη μεγαλύτερη στήριξη».
Για τον έμπειρο τεχνικό της ομάδας, κ. Σπύρο Τασιούλα, ανέφερε:
«Με τον Σπύρο Τασιούλα έχουμε αδελφική σχέση. Ο διακαής πόθος μου, τα τελευταία τρία χρόνια, ήταν να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Χουλιαράδων. Παρακολουθούσε την ομάδα και φέτος καταφέραμε να τον έχουμε στον πάγκο. Αυτό είναι τιμής μας. Πιστεύω ότι θα βρίσκεται κοντά μας και τη νέα σεζόν».
Όσο για το επίπεδο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, υπογράμμισε:
«Είναι ευχάριστο το γεγονός ότι φέτος, ειδικά στον όμιλό μας, έχει ανέβει το επίπεδο αγωνιστικά αλλά και οργανωτικά. Η διαιτησία και ο Σύνδεσμος Διαιτητών λειτουργούν άψογα. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως δεν επηρεάζει κανείς κανέναν. Άλλο η δουλειά κι άλλο το χόμπι μας».
Έφη Μπιδέρη (από την εφημερίδα "ΣΟΥΤ")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου