Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Ο Α.Ο.Συρράκου σε τροχιά ανόδου


Ο Α.Ο.Συρράκου διατηρεί βάσιμες ελπίδες ανόδου καθώς μέχρι σήμερα βρίσκεται στην δεύτερη προνομιούχο θέση της βαθμολογίας που τον προβιβάζει στην δεύτερη κατηγορία του τοπικού ερασιτεχνικού πρωταθλήματος που διοργανώνει η ΕΠΣΗΠ.
Την 22η αγωνιστική δέχθηκε αλήθεια από τον μέχρι πρότινος συγκάτοικο του στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ήττα με το «βαρύ» 3-0 σκόρ.
Απομένοντας όμως  μόλις 3 αγωνιστικές μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος, κατέχει την προνομιούχο θέση της ανόδου και όπως διαφαίνεται δύσκολα θα την χάσει.
Ας μην ξεχνάμε ότι ο Α.Ο Συράκου ιδρύθηκε πριν από δύο χρόνια και αποτελείτε ως επι το πλείστον από Συρρακιώτες και στην διοίκηση αλλά και ως ποδοσφαιριστές.        
Αποτελεί συνέχεια της θρυλικής ομάδος , του περίφημου «Σταυραετού Συρράκου» ο οποίος για χρόνια μεσουρανούσε ακόμη και στα «σαλόνια» της Εθνικής Κατηγορίας (κοινώς Δ΄ Εθνική), και λόγω ενός ανεκδιήγητου προέδρου –μη Τζουμερκιώτη- ο οποίος δεν έδινε την σφραγίδα του συλλόγου (μιας και η ομάδα είχε πάψει πια να αγωνίζεται), οι Συρρακιώτες ίδρυσαν τον Α.Ο. Συρράκου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου