Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Ισχυρή χιονόπτωση απ' το πρωί στο Συρράκο. Τρία εκχιονιστικά μηχανήματα δουλεύουν ακατάπαυστα


Το εκχιονιστικό κοντεύει στο Συρράκο. Η φωτογραφία είναι παλαιότερη

Ισχυρή χιονόπτωση και σήμερα στο Συρράκο, που συνεχίζεται ακατάπαυστα από χτές το βράδυ. Μετά το χθεσινό κύμα κακοκαιρίας το Συρράκο σήμερα «ξύπνησε» με 40cm χιόνι. Ήδη δύο από τα τρία εκχιονιστικά μηχανήματα, δουλεύουν συνεχώς ώστε να καθαρίσει ο δρόμος και να παραμείνει ανοικτός, μιας και οι πρώτοι τουρίστες θα αρχίσουν από αύριο να καταφθάνουν στους ξενώνες για να περάσουν τις ημέρες των Χριστουγέννων.
Το μηχάνημα της Περιφέρειας Ηπείρου, το εκχιονιστικό μηχάνημα του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων αλλά και αυτό που έχει εκμισθώσει το τοπικό συμβούλιο Συρράκου, προσπαθούν να διατηρήσουν τον δρόμο ανοικτό.
Σαφώς και τα προβλήματα θα πολλαπλασιαστούν τις επόμενες ώρες, καθώς σύμφωνα με τις προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας, νέο κύμα κακοκαιρίας έρχεται από τα Βορειοδυτικά με αποτέλεσμα να έχουμε έντονες χιονοπτώσεις.
Ας ελπίσουμε ότι αυτή η κακοκαιρία, δεν θα σταθεί ανασταλτικός παράγοντας για τους εκδρομείς των Χριστουγέννων και θα μπορέσουν έτσι να θαυμάσουν όχι μόνον το Συρράκο αλλά και τα άλλα Τζουμερκοχώρια, χιονισμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου