Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, έκοψε την πίτα της

Στο ξενοδοχείο «Τελωνείο», στην γέφυρα Πλάκας, η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων (που κατέχει την θέση της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου μας), έκοψε την Πέμπτη 5/01/12 το απόγευμα, την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της παράταξης, «η συμμετοχή των συνδημοτών μας ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική . Σχεδόν όλοι όσοι συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο μας και αρκετοί συνδημότες μας, έδωσαν με την παρουσία τους δύναμη και ανανέωση εμπιστοσύνης στα μέλη ( δημοτικούς μας συμβούλους ) να συνεχίσουν με μεγαλύτερη ένταση την ομολογουμένως σημαντική τους προσπάθεια ελέγχου της Δημοτικής αρχής,  ανάδειξης των προβλημάτων , και γιατί όχι και λύσεων σε κάποιες περιπτώσεις.
Αρχικά έγινε μικρός απολογισμός από τον αρχηγό της παράταξης κ. Γιάννη Αργύρη, ακολούθησαν τοποθετήσεις δημοτικών συμβούλων και συνδημοτών μας , σημειώνοντας προβλήματα του Δήμου, επισημαίνοντας άστοχες συμπεριφορές του νυν Δημάρχου και δημοτικών συμβούλων του.
 Όλοι με την ίδια αγωνία για το σήμερα και το μέλλον του Δήμου μας,  συμφώνησαν ότι η παράταξη με την παρουσία της μετά από ένα χρόνο λειτουργίας του « Καλλικράτη» έχει τα στελέχη και την δύναμη να συνεχίσει , χωρίς θεατρινισμούς και λαϊκισμούς , αλλά με πράξεις το δύσκολο έργο του έλεγχου και της ανάδειξης των πολλών προβλημάτων των δημοτών μας"
                                                             

Ακολούθησε δημοτικό γλέντι με την παραδοσιακή ορχήστρα των Μετσοβίτη(κλαρίνο)-Γεροδήμου(τραγούδι).

Στιγμιότυπο απ' το γλέντι που ακολούθησε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου