Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Η παράταξη "ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ" του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, έκοψε την πίτα της

Ο Δήμαρχος, κόβει την πίτα
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στο «Κτήμα Θεοχάρη» στο Επισκοπικό η κοπή πίτας για τη νέα χρονιά της δημοτικής παράταξης «ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ» του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων.
    Από νωρίς, παρά τον άστατο καιρό, πλήθος κόσμου κατέκλυσε την αίθουσα της εκδήλωσης και γέμισε ασφυκτικά το χώρο. Η εκτίμηση της επιτροπής διοργάνωσης ότι οι αίθουσες που διατίθενται μέσα στην περιφέρεια του Δήμου δεν θα επαρκούσαν για τη φιλοξενία των δημοτών αποδείχτηκε σωστή αφού ο αριθμός των παρευρεθέντων άγγιξε τα 550 άτομα.
    Την εκδήλωση τίμησαν, μεταξύ άλλων, με την παρουσία τους και ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Ηπείρου και Δήμαρχος Αρταίων κ. Γιάννης Παπαλέξης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Καραμπίνας και ο πρώην Δήμαρχος Κατσανοχωρίων κ. Βασίλης Χήτας.
    Ο επικεφαλής της παράταξης, Δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων Γιάννης Σεντελές ευχαρίστησε θερμά τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του 2011, ευχαριστώντας συνεργάτες, προσωπικό του Δήμου και δημότες για τη συνολική προσπάθεια, συνόψισε τα συμπεράσματα από την λειτουργία του πρώτου χρόνου του νέου «Καλλικρατικού» Δήμου και έθεσε τις προοπτικές για τα επόμενα χρόνια.
    Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε γλέντι με παραδοσιακή μουσική. Πρώτοι έσυραν το χορό οι Συρρακιώτες και ακολούθησαν, με μεγάλο κέφι, όλοι σε διπλούς και τριπλούς χορούς, που κράτησαν μέχρι το ξημέρωμα.

                                                                                         ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ
                                                                 Δημοτικής Παράταξης «ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ»
   
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου