Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Πλήρη επιτυχία στον χορό του Προσήλιου του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων

Το Δ.Σ. του Συλλόγου
          ΣΥΛΛΟΓΟΣ    ΠΡΟΣΗΛΙΩΤΩΝ      ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
    "Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ"

Παρά τις αντίξοες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε και φέτος, για ακόμη μια χρονιά, μια πετυχημένη εκδήλωση από ολες τις απόψεις.
Οι συγχωριανοί και φίλοι ξεπέρασαν και φέτος τα 140 και πλέον άτομα. Δεδομένου του μεγέθους του χωριού μας η συμμετοχή άφησε πλήρως ικανοποιημένο το Δ.Σ. του Συλλόγου.
Η συμμετοχή μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε ένα πραγματικά κοπιαστικό πολλές φορές έργο. Το γλέντι και φέτος άναψε από νωρίς με το Χρήστο Ντούλια και την ορχήστρα του να αφήνουν ικανοποιημένους τους παρευρισκόμενους. 
Θετική αίσθηση προκάλεσε η συμμετοχή στο γλέντι Προσηλιωτών που έφτασαν στα Γιάννενα για αυτό το σκοπό από τη Κύπρο, τη Πάτρα και τη Κέρκυρα. Μέχρι να ξεκινήσει η λαχειοφόρος αγορά σχεδόν όλοι οι χωριανοί είχαν μπει στο χορό. Το γλέντι βέβαια άναψε μετά τις 2 όταν τη σκυτάλη πήρε η νεολαία και οι φίλοι του χωριού που στηρίζουν χρόνια τώρα τις εκδηλώσεις του. Το γλέντι έφτασε μέχρι τις 5 το πρωί όπου ο Χρήστος Ντούλιας μας επεφύλασσε ένα κλείσιμο γεμάτο καλλιτεχνικούς αυτοσχεδιασμούς.
Ο Δήμαρχος κος Γιάννης Σεντελές στην εκδήλωση
Την εκδήλωση τίμησε για ακόμη μια φορά με τη παρουσία του ο Δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων κ. Σεντελές που εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του στο πολιτιστικό έργο του Συλλόγου και ιδιαίτερα στη διοργάνωση της προβολής των βραβευμένων ελληνικών ταινιών του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Πολιτισμού Πάτρας που θα πραγματοποιήσουμε και φέτος στη περιοχή μας. Επίσης στην εκδήλωση παρέστησαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Κολοκούρη και Γκορτζής καθώς και ο Δημ. Συμβ. κ. Κότσιας.
Η λαχειοφόρος αγορά φέτος ήταν από τις πιο πλούσιες χάρη στις προσφορές συγχωριανών και φίλων του Συλλόγου μας. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κάθε έναν και τη κάθε μία ξεχωριστά που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και βοήθησαν ώστε να είναι πετυχημένη. Επιπροσθέτως να ευχαριστήσουμε όλους που συνεισφέρανε οικονομικά ώστε αυτή η εκδήλωση να κριθεί επιτυχημένη και στο οικονομικό της σκέλος. Έχουμε επισημάνει πως η οικονομική δυνατότητα του Συλλόγου είναι σημαντικότατη για την υλοποίηση των στόχων του. 
Η κάρτα φέτος κόστισε €18 και καταφέραμε να ισοσκελίσουμε το ταμείο της εκδήλωσης. Του χρόνου οι προσπάθειες μας θα είναι προς ακόμα μεγαλύτερη μείωση της κάρτας και επιμερισμό τους κόστους της εκδήλωσης πιο δίκαια μέσα από τη λαχειοφόρο αγορά. 
Τέλος να ευχαριστήσουμε τη Δημοτική Αρχή που συμπαραστέκεται στο έργο του Συλλόγου. Θέλουμε να πιστεύουμε πως με τη βοήθεια της θα καταστήσουμε τη διοργάνωση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη περιοχή θεσμό με μεγάλη εμβέλεια για τη περιοχή και ένα από τα πιο σημαντικά πολιτιστικά γεγονότα για τις ορεινές περιοχές της χώρας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου