Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Ήττα για τον Ν. Σταυραετό Συρράκου στο πρωτάθλημα

Φάση απ' τον προχθεσινό αγώνα
Πρώτη ήττα για την νεανική ομάδα του Συρράκου.

Πάλεψε το μάτς αλλά τελικά υποτάχθηκε στην ανωτερότητα του αντιπάλου.

Γιάννης Μπελά και Γιώργος Κατερίνης (παλαίμαχοι του ΠΑΣ Γιάννενα) αντίπαλοι των πιτσιρικάδων του Συρράκου

Σήμερα το ντέρμπυ του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων για την τρίτη αγωνιστική, μεταξύ Συρράκου και Χουλιαράδων.

Το δυο στα δυο έκαναν τα Σερβιανά όπου μετά την νίκη τους με 3-2 στο ντέρμπι με το Κουτσελιό, επικράτησαν για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας και του Συρράκου και μάλιστα εκτός έδρας με 1-3.
Πριν ξεκινήσω να γράφω για τον αγώνα θα ήθελα να εκφέρω την προσωπική μου άποψη για τα όσα άκουσαν σήμερα από μερικούς και εγώ δεν ξέρω πως να τους χαρακτηρίσω ανεγκέφαλους και δυστυχώς ήταν γονείς ποδοσφαιριστών του Συρράκου, δυο ποδοσφαιριστές που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιάννης Μπελά και ο Γιώργος Κατερίνης, που φέτος αγωνίζονται στα Σερβιανά.
Τα όσα είπαν στους δυο παίκτες (που είναι απορίας άξιο πως κράτησαν τη ψυχραιμία τους), δεν τους ...
τιμούν και καλό θα είναι να μην πηγαίνουν στο γήπεδο αυτοί οι "κύριοι" γιατί μόνο κακό κάνουν. Η ειρωνεία και η κοροιδία στους δυο παίκτες ξεκίνησε από πρώτο μέχρι το ενενηκοστό λεπτό και το αξιοσημείωτο είναι οτι αυτοί που τους κορόιδευαν, είναι φίλαθλοι του ΠΑΣ (σ.σ τυχαίνει να τους γνωρίζω) και πηγαίνουν στο γήπεδο. Το ερασιτεχνικό δεν χρειάζεται τέτοιους "φιλάθλους".
Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα Σερβιανά ήταν καλύτερα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα πέτυχαν τρία γκολ, δεν τους δόθηκε ένα πέναλτι και γενικά έδειξαν με την εικόνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, οτι εχουν τα φόντα να πρωταγωνιστήσουν.
Από την πλευρά του το Συρράκο προσπάθησε να κοντράρει όσο μπορούσε τους φιλοξενούμενους, χωρίς να το καταφέρει.
Λίγο πριν την εκτέλεση φάουλ του Μπελά και την επίτευξη του πρώτου γκόλ των Σερβιανών
Φάσεις-Γκολ
20' Σουτ του Σκλιβανίτη, η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.
24' Πλασέ του Βράνου, μπλόκαρε τη μπάλα ο Γεράκος.
28' Σουτ του Σαββίδη, απέκρουσε τη μπάλα ο Γάτσιος.
29' Σουτ του Ντόνη, η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.
30' Εκτέλεση φάουλ του Μπελά, απέκρουσε ο Γάτσιος.
38'ΓΚΟΛ: Ο Μπελά με νέα εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

61' ΓΚΟΛ: Ο Παππάς βγήκε απέναντι από τον Γάτσιο, πλάσαρε, ο τελευταίος απέκρουσε, η μπάλα έφτασε και πάλι στο Παππά ο οποίος έκανε σέντρα και ο Ριστάνης σε κενή εστία σημείωσε το 0-2.
81' Εκτέλεση φάουλ του Ψαλίδα απέκρουσε ο Γεράκος.
83' ΓΚΟΛ: Το Συρράκο κέρδισε έμμεσο μέσα στην μεγάλη περιοχή, το εκτέλεσε πλασαριστά ο Μητρογιάννης Ι. στον Ψαλίδα και αυτός με σουτ
μείωσε σε 1-2
 91' ΓΚΟΛ: Ο Ριστάνης με πλασέ κάνει το 1-3, ενώ κατά τους πανηγυρισμούς αντίκρυσε την 2η κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

Διατησία: Μπαλατσούκας ( Γούκος-Μαλισσόβας). Άφησε με πολλά παράπονα τους φιλοξενούμενους οι οποίοι φωνάζουν για ένα πέναλτι που δεν καταλογίστηκε σε ανατροπή του Ριστάνη, ενώ απέβαλλε και τον προπονητή τους Πέτρο Τζίμα διότι διαμαρτυρήθηκε σε απόφαση του.
Συρράκο: Γάτσιος, Μητρογιάννης Α., Γεωργίου, Ζώνιος, Μανίκης, Μητρογιάννης Δ., Μακρής, Ντόντης, Βράνος ( 53' Κρομμύδας-75' Μπέλλος), Μητρογιάννης Ι., Καρατζένης ( 57' Ψαλίδας).
Σερβιανά: Γεράκος, Αγραφιώτης, Χήτας, Τζαχρήστας, Κατερίνης, Μπελά, Παππάς ( 90' Τσάλλιος), Κωσταγιάννης ( 65' Τσέλλιος), Ριστάνης, Σαββίδης, Σκλιβανίτης ( 55' Ζήκος).
Επιμέλεια: ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου