Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Συρράκο και Χουλιαράδες προκρίθηκαν στο κύπελλο Ερασιτεχνικών σωματείων


Πρόκριση για Συρράκο και Χουλιαράδες για το κύπελλο

Με νίκες ξεκίνησαν και το πρωτάθλημα, ενώ οι άλλες δύο ομάδες του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων απέσπασαν ισοπαλίες απ' τους αντιπάλους τους.

Κοντά στην έναρξη της Γ' Ερασιτεχνικής και η φιλόδοξη για φέτος ομάδα των Πραμάντων
 

Αναλυτικά το ρεπορτάζ απ' τον αγώνα πρόκρισης του Συρράκου

Ο Νέος Σταυραετός Συρράκου και οι Χουλιαράδες, είναι οι ομάδες αυτές του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων που εξασφάλισαν πριν λίγες μέρες, την συμμετοχή τους στην κληρωτίδα για την β’ φάση του κυπέλλου Ερασιτεχνικών σωματείων που διοργανώνει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου.
Το μεν Συρράκο κατέβαλε την αντίσταση της ομάδας των Βαρυάδων με σκορ 2-0, ενώ οι Χουλιαράδες επικράτησαν της ομάδας του Θερικησίου με το επιβλητικό σκορ 6-0.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, είναι τα κάτωθι:...

Συρράκο-Βαρυάδες 2-0
Χουλιαράδες-Θεριακήσι 6-0
Αετός Αετορράχης-Λογγάδες 1-2
Πράμαντα-Πλατανιά 0-3
ΠΑΣ-Γιάννινα-Ραφταναίοι 2-1

Τριάντα ομάδες πήραν το εισιτήριο από την Α' Φάση του Κυπέλλου και θα μπουν στην κληρωτίδα για τη Β' Φάση η οποία αναμένεται να διεξαχθεί στις 26 Σεπτεμβρίου.
Στην κλήρωση της 17ης Σεπτεμβρίου θα μπουν οι παρακάτω ομάδες:
Αστήρ Αμφιθέας, Συρράκο, Κουτσελιό, Ροδοτόπι, Αλμυρός Βουνοπλαγιάς, Πλατανιά, ΠΑΣ-Γιάννινα, Πίνδος Κόνιτσας, Κένταυρος Μουσιωτίτσας, Θύελλα Ελεούσας, Περίβλεπτος, Λαψίστα, Ανάργυροι, Πανζαγορισιακός, Χαροκόπι, Αμπελιά, Ηλιόκαλη, ΑΟΟΒ, Ανατολή, Αμπελόκηποι, Προοδευτική Περάματος, ΠΑΟ Κρύας, Ασβεστοχώρι, Καρυές, Καλπάκι, Κάστρο, Χουλιαράδες, Τιτάνας Λογγάδων, Θύελλα Κατσικά και Μαβίλης.

Πιο αναλυτικά για τον νικηφόρο αγώνα της ομάδος του Συρράκου για το κύπελλο ερασιτεχνών:
Με νίκη ξεκίνησε ο Σταυραετός Συρράκου τη νέα σαιζόν. Επικράτησε της  ομάδας των Βαρυάδων με σκορ 2-0,για το κύπελλο των ερασιτεχνικών κατηγοριών, και  γενικότερα ικανοποίησε με την εμφάνισή του.
Η ενδεκάδα του Σταυραετού είχε πολλούς νεαρούς παίκτες, καθώς φέτος η διοίκηση της ομάδας στηρίζεται σε πολλά Συρρακιωτόπουλα μικρής ηλικίας.
Το Συρράκο μπήκε δυνατά στο ματς και απειλούσε διαρκώς την αντίπαλη εστία με αποκορύφωμα δυο τετ α τετ του Γκόγκα, ο οποίος ξεκίνησε το πρώτο μισό ως μοναδικός προωθημένος.
Ότι δεν κατάφερε πάντως ο Σταυραετός στο 1ο ημίχρονο ,το πέτυχε με το ξεκίνημα του 2ου.
Πετυχε ένα γρήγορο γκολ με αποτέλεσμα να φύγει το άγχος των παικτών και να παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο.
Έτσι και ενώ οι παίκτες του Σταυραετού Συρράκου συνέχιζαν να σπαταλάνε τις ευκαιρίες που τους παρουσιαζόταν, ο αντίπαλος απείλησε δυό φορές στα μέσα του 2ου ημιχρόνου να ισοφαρίσει, τη πρώτη φορά σε μια στημένη φάση από ένα κόρνερ και τη δεύτερη με μια εξ επαφής κεφαλιά.
Το ματς πλησίαζε προς το τέλος του και ενώ όλα έδειχναν ότι το
1-0 θα παραμείνει, εν τέλει ο Σταυραετος πέτυχε και δεύτερο τέρμα και έτσι «καθάρισε» την πρόκριση στον επόμενο γύρο.
Σε αυτό το ελπιδοφόρο ξεκίνημα διακρίθηκαν οι Κοζανίτης, Μ.Ντόντης και Γκόγκας.
Ο τερματοφύλακας του Σταυραετού Συρράκου, Γιώργος Γάτσιος ήταν απλός θεατής του αγώνα διότι δεν απειλήθηκε καθόλου πλην ίσως των δύο φάσεων που προαναφερθήκαμε.
Πάντως σημαντικό πρόβλημα για την ομάδα του Συρράκου αποτελεί η μετάθεση για υπηρεσιακούς λόγους για ένα δίμηνο περίπου του προπονητή και παίκτη της ομάδας, του Αντώνη Κοζανίτη στην Κομοτηνή.

Επίσης το περασμένο Σαββατοκύριακο, διεξήχθη και η πρώτη αγωνιστική για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗΠ.

Για την Α΄ Ερασιτεχνική κατηγορία:
Βουνοπλαγιά – Ραφταναίοι 1-1

Για την Β’ Ερασιτεχνική και τον 2ο όμιλο:
Συρράκο-Ηλιόκαλη 2-0
Χουλιαράδες-Αγροτικός Καστρίτσας 2-0
Επισκοπικό-Αετός Αετοράχης 2-2


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου