Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Ψήφο εμπιστοσύνης στα νεαρά παιδιά, στο Ν. Σταυραετό Συρράκου



Ο Ν. Σταυραετός Συρράκου όπως παρατάχθηκε φέτος στον θεσμό του κυπέλλου

Μια φρέσκια και νεανική ομάδα παρουσιάζει το Συρράκο στο φετινό πρωτάθλημα της Β' Ερασιτεχνικής. 
Πρόκειται για μια ομάδα στην οποία γίνεται σωστή δουλειά, ενώ σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται δουλεύει πολύ με τους πιτσιρικάδες, κάτι το οποίο θα κάνει και φέτος.
Το έμψυχο υλικό της ομάδας έχει αλλάξει ριζικά σε σχέση με την περσινή σεζόν, γι' αυτό και ο Αντώνης Κοζανίτης ξεκίνησε νωρίς και σε... εντατικούς ρυθμούς να προπονεί τους παίκτες του, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές και αξιόμαχο σύνολο, το οποίο θα είναι σε θέση να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Αυτό επετεύχθη σε μεγάλο βαθμό, ενώ άκρως θετικά ήταν και τα πρώτα μηνύματα που έστειλε η ομάδα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (νίκη επί της Ηλιόκαλης με 2-0).
Οι προπονήσεις της ομάδας διεξάγονται 3 φορές την εβδομάδα, με 25 ποδοσφαιριστές να δίνουν το παρών, δείχνοντας παράλληλα τρομερό ζήλο, πράγμα που αφήνει ευχαριστημένους Διοίκηση και τεχνική ηγεσία.

ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ
Αρκετές ανακατατάξεις είχαμε στο ποδοσφαιρικό τμήμα με 23 μεταγραφές και 10 αποχωρήσεις. Όπως προείπαμε, σε νεαρούς θα στηριχθεί και φέτος η ομάδα του Συρράκου, αφού η πλειοψηφία είναι παίκτες κάτω των 20, δε λείπουν, όμως, και οι έμπειροι που τους βοηθούν και τους καθοδηγούν.
Κατά τη μεταγραφική περίοδο το Συρράκο απέκτησε τους:

Σόφη Χρήστο (Επισκοπικό), Μητρογιάννη Γιάννη (Χρυσοβίτσα), Μητρογιάννη Δημήτρη (Χουλιαράδες), Βράνο Ντίνο (Ραφταναίοι), Στραγάλης Σπύρος (Καρδαμήτσια), Ψαλίδας Ηλίας (Ραφταναίοι), Παπουτσής Παύλος (Σταυράκι), Μανίκης Γιάννης (Ανάργυροι), Βίννης Δημήτρης (Βοτονόσι), Ανδρέας και Αλέξανδρος Κατρακούρας (Αναγέννηση Άρτας), Θάνης Παναγιώτης (Ανατολή), Αυδίκος Θεόδωρος (Πετσάλι), Μπέλλος Πάνος (Ανατολή), Ζώνιος Βαγγέλης (Πήγασος), Γκαρτζονίκας Χαράλαμπος, Γκόγκας Βασίλης (Κουκλέσι), Μπούτικος Βασίλης (Αστέρας Ιωαννίνων), Τσουμάγκας Άγγελος (Αμφιθέα), Μπαλάφας Άγγελος (ΑΟ Γιάννενα), Χριστοδούλου Κώστας (Καρδαμήτσια), ενώ βγήκαν και δύο νέα δελτία, των Γκαρτζονίκα Απόστολο και Γεωρβασίλη Δημήτρη.
Από την ομάδα αποχώρησαν οι:
Μπαρλαγιάννης Νίκος (Λαψίστα), Μαγειρίας Άρης (Μηλιά), Γκίκας Χρήστος (Μηλιά), Παπαδήμας Γιώργος (Μουζακαίοι), Κάππης Νίκος (Ανατολή), Πετρής Κώστας (Μουζακαίοι), Γιάννης και Χρήστος Αλεβίζης (Μουζακαίοι), Ιωάννου Βασίλης (Ολυμπιακός Βοτανικού) και Πειρώτης Γιώργος (ΑΠΟΕΛ).

Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Ο Δημήτρης Ιωάννου θα ηγείται της ομάδας και φέτος, ενώ αναλυτικά τη νέα Διοίκηση αποτελούν οι:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ιωάννου Δημήτρης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σόφης Γιώργος
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ζιώγας Βασίλης
ΤΑΜΙΑΣ: Ντόντορος Χρήστος
ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ: Τσουμελέκας Δημήτρης
ΕΦ. ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ: Γάτσιος Χρήστος
ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΔ.: Ζιώγας Στέργιος

Στις πρώτες του δηλώσεις στο Sportsioannina ο πρόεδρος του Συρράκου, Δημήτρης Ιωάννου αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας τονίζοντας:
«Στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν γρηγορότερη εξασφάλιση της παραμονής και η προώθηση των νεαρών παιδιών. Με δουλειά, υπομονή και επιμονή πιστεύω ότι οι κόποι μας θα δικαιωθούν».
Και καταλήγοντας ο κ. Ιωάννου δεν παρέλειψε να δώσει τις ευχές του για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά: «Εύχομαι σε όλο τον αθλητικό κόσμο καλή ποδοσφαιρική χρονιά και επίτευξη των στόχων που έχουν θέσει».


Απ' το sportsioannina και την Έφη Μπιδέρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου