Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, προτείνει την αγορά-προμήθεια από τα ΕΛΤΑ, του επετειακού λευκώματος για τα 100 χρόνια από την Απελευθέρωση της Ηπείρου και των Ιωαννίνων.



Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, προτείνει την αγορά-προμήθεια από τα  ΕΛΤΑ, του επετειακού λευκώματος, που δημιουργήθηκε ύστερα από πρόταση της κορυφαίας αποδημικής οργάνωσης των Ηπειρωτών, για έκδοση αναμνηστικής σειράς και επετειακού λευκώματος, για τα 100 χρόνια από την Απελευθέρωση της Ηπείρου και των Ιωαννίνων.
Ηπειρώτισσες και Ηπειρώτες στην Ελλάδα και την αλλοδαπή. Φίλες και Φίλοι της Ηπείρου.
Με αφορμή την Αναμνηστική Σειρά Γραμματοσήμων «Εθνικά Ιστορικά Γεγονότα 1913» και συγκεκριμένα το πρώτο μέρος αυτής «100 Χρόνια από την Απελευθέρωση των Ιωαννίνων» που κυκλοφόρησε στις 21 Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, ύστερα από πρόταση της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, για έκδοση ειδικής σειράς γραμματοσήμων και επετειακού λευκώματος, με την οποία συμπορεύτηκε και ο Δήμος Ιωαννιτών, που έθεσε και υπό την αιγίδα του, δημιούργησαν ένα μοναδικό συλλεκτικό λεύκωμα πολυτελείας, σε 1.500 αντίτυπα, που δεν πρέπει να λείπει από καμιά βιβλιοθήκη!
Ένα ταξίδι στην ιστορία, 100 χρόνια πριν, που μας μεταφέρει στα συγκλονιστικά γεγονότα της απελευθέρωσης των Ιωαννίνων, και στις πολεμικές επιχειρήσεις του Ελληνικού Στρατού στην Ήπειρο κατά τους Βαλκανικούς Πολέμους.
Το λεύκωμα με τίτλο «εκ θριάμβου δικαίωσις» περιλαμβάνει...
ειδικό φιλοτελικό προϊόν (φυλλαράκι 4 γραμματοσήμων) και έναν ειδικό αναμνηστικό εικονογραφημένο  φάκελο με γραμματόσημο, σφραγισμένο με αναμνηστική σφραγίδα.
Παράλληλα, την ίδια ημερομηνία, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία κυκλοφόρησαν έναν ειδικό αναμνηστικό εικονογραφημένο φάκελο σε πλήθος 5.000 τεμαχίων, με ένθετο επετειακό συλλεκτικό μετάλλιο, σχετικό με τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση των Ιωαννίνων.
Το μετάλλιο είναι κατασκευασμένο από το Ίδρυμα Εκτύπωσης Τραπεζογραμματίων και Αξιών (ΙΕΤΑ) της Τράπεζας της Ελλάδος.
Αποκτήστε σήμερα το λεύκωμα και το φάκελο με το μετάλλιο και κερδίστε έκπτωση 15% επί των τιμών πώλησής τους (30,00 ? και 8,00 ? αντίστοιχα), πραγματοποιώντας την παραγγελία σας μέσα από τον ηλεκτρονικό κατάστημα της Διεύθυνσης Φιλοτελισμού των Ελληνικών Ταχυδρομείων eshop.philotelismos.gr
Τα προϊόντα παραδίδονται στον τόπο που εσείς επιθυμείτε χωρίς έξοδα αποστολής!
Το επετειακό λεύκωμα για τα 100 χρόνια από την Απελευθέρωση της Ηπείρου και των Ιωαννίνων, περιέχει και Ιστορικά ντοκουμέντα, άγνωστα μέχρι σήμερα.
Συνδεθείτε με τους συνδέσμους του δημοσιεύματος για να δείτε τα προϊόντα που παρήγαγε  ο ΕΛΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου