Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Διορθώθηκε το λάθος με την κατάταξη των Βλάχικων, Ποντιακών και Αρβανίτικων, στην κατηγορία ...«Ξένες γλώσσες».


Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής N. Λακωνίας, κ. Γρηγόριος Αποστολάκος, σχετικά με την απόσυρση από το Πολιτικό Γραφείο του Πρωθυπουργού των Βλάχικων, Ποντιακών και Αρβανίτικων από την κατάταξή τους στην κατηγορία Ξένες Γλώσσες στο διαδικτυακό τόπο http://opengov.gr «Ανοικτή Διακυβέρνηση», έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Βαρύτατο ατόπημα του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου αποτελεί η καταγραφή στο διαδικτυακό τόπο http://opengov.gr των Ποντιακών, Αρβανίτικων και Βλάχικων ως ξένων γλωσσών.
Μετά από την Ερώτηση που κατέθεσα τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2011 και τη σημερινή μετατροπή της σε Επίκαιρη Επερώτηση που υπογράφεται από 15 Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, έσπευσαν ως απόδειξη της ενοχής και των ολέθριων ενεργειών τους, να διορθώσουν το διαδικτυακό τόπο.
Τα ερωτήματα όμως παραμένουν, όπως και η υποχρέωση του κου Πρωθυπουργού να δώσει εξηγήσεις στον Ελληνικό λαό για τις κοινωνικά και εθνικά επιζήμιες μεθοδεύσεις των συνεργατών του"                                                                                                                                    Πηγή: http://www.news.935radio.gr/

Όλο το σχετικό άρθρο που αναρτήθηκε στον Sirrakioti μπορείτε να το διαβάσετε εδώ: 
http://sirrakiotis.blogspot.com/2011/05/blog-post_209.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου