Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

"Πάρκο" με κεραίες στο Συρράκο, αλλά χωρίς ...τηλεόραση οι Συρρακιώτες!!!

Το εκκλησάκι του Αϊ Γιώργη και στο βάθος το "πάρκο" με τις κεραίες...
Ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων, πρόσφατα πήρε απόφαση να πιστωθεί ποσό ύψους 15.000 euro (δέκα πέντε χιλιάδες ευρώ) από τον προϋπολογισμό του 2011 του Δήμου, για συντήρηση των αναμεταδοτών της τηλεόρασης.
Θυμίζουμε ότι ο κυριότερος όγκος κεραιών, βρίσκεται στο εκκλησάκι του Αϊ Γιώργη στο Συρράκο. Από εκεί καλύπτεται τηλεοπτικά ένα μεγάλο μέρος του Δήμου.
Το παράδοξο όμως της ιστορίας, είναι ότι το Συρράκο, αν και βρίσκεται απέναντι ακριβώς απ’ τις κεραίες, «αδυνατεί» να έχει καλή λήψη των τηλεοπτικών καναλιών, ιδιαίτερα των μεγάλων ιδιωτικών καναλιών Πανελλήνιας εμβέλειας.. Αποτέλεσμα αυτού, είναι, το μεγαλύτερο μέρος του χωριού να κάνει λήψη μόνον δύο καναλιών, του δεύτερου και τρίτου κρατικού καναλιού της Ελληνικής Τηλεόρασης.
Ας φροντίσει λοιπόν ο τοπικός πρόεδρος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, να μεταφέρουν το αίτημα των κατοίκων το Συρράκου για άμεση αποκατάσταση του προβλήματος, στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, για να παρθεί η σχετική απόφαση αποκατάστασης των τηλεοπτικών σημάτων των καναλιών και στο Συρράκο.
Να υπενθυμίσουμε ότι στο συγκεκριμένο "Πάρκο", εκτός των τηλεοπτικών αναμεταδοτών, βρίσκονται και οι κεραίες εταιριών κινητής τηλεφωνίας, καθώς και αναμεταδότες ραδιοφωνικών σταθμών.
Η αλήθεια είναι ότι η λήψη τηλεοπτικού σήματος απ' τα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια, αποτελεί ένα πρόβλημα που ταλανίζει χρόνια το Συρράκο και πρέπει να αποκατασταθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου