Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Αποτρόπαιο έγκλημα στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων








Το σπίτι της άτυχης Συρρακιώτισας

Αποτρόπαιο έγκλημα διέπραξαν άγνωστοι σήμερα το απόγευμα με θύμα 65χρονη στο κέντρο των Ιωαννίνων, στην οδό Χρήστου Πάτση 7. Αφού μπήκαν στο σπίτι της επιχείρησαν κατά πάσα πιθανότητα να τη ληστέψουν. Στη συνέχεια τη φίμωσαν, τη βασάνισαν και τη χτύπησαν στο κεφάλι με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.


Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει την πολυκατοικία. Η 65χρονη Συρρακιώτισα Καίτη Δούβλη-Γκαρτζονίκα ήταν γνωστή στα Γιάννενα και στην τοπική κοινωνία. Για πολλά χρόνια είχαν μαζί με το σύζυγο της επιχείρηση εκκενώσεως βόθρων.  Η γειτονιά είναι σοκαρισμένη, όχι μόνο από τη βιαιότητα του εγκλήματος, αλλά και από το γεγονός ότι η δολοφονία συνέβη στο κέντρο της πόλης, σε πολυσύχναστη γειτονιά και μάλιστα το απόγευμα.
Σε κάποια στιγμή απειλήθηκε μάλιστα επεισόδιο ανάμεσα σε συγγενείς του θύματος που βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και τους αστυνομικούς οι οποίοι δεν επέτρεπαν σε κανέναν την είσοδο στην πολυκατοικία. Παρών στο διαμέρισμα ήταν και ο σύζυγος του θύματος που όμως πάσχει από ασθένεια και δεν αντιλήφθηκε κατά πάσα πιθανότητα τι έχει συμβεί. Τα ακριβή στοιχεία της υπόθεσης διερευνώνται από την αστυνομία.
Πιθανότεροι δράστες του στυγερού εγκλήματος της Συρρακιώτισας είναι να πρόκειται για Γεωργιανούς, φίλους ίσως της γυναίκας απ’ την Γεωργία που απασχολούσε στο σπίτι το θύμα για να φροντίζει τον άρρωστο (επίσης Συρρακιώτη) σύζυγό της

1 σχόλιο:

  1. Πιθανότεροι δράστες είναι και πάλι..........

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΠΡΙΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΦΑΓΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή