Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Νίκη των Χουλιαράδων στο τοπικό ντέρμπυ με το Συρράκο



Ο Ν. Σταυραετός Συρράκου, όπως παρατάχθηκε φέτος

Νίκη των Χουλιαράδων επί του Συρράκου με σκορ 1-0 στο τοπικό ντέρμπυ ομάδων του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων

3 στα 3 νίκες για τους Χουλιαράδες 
1 νίκη και 2 ήττες για το Συρράκο



 Πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ οι Χουλιαράδες νίκησαν 1-0 το Συρράκο και παρέμειναν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα (μαζί με τα Σερβιανά με τα οποία θα αναμετρηθούν το Σάββατο στο ΠΕΑΚΙ), κάνοντας το τρία στα τρία.
Ο αγώνας αυτός έγινε την Τετάρτη το απόγευμα, στα πλάισια της τρίτης αγωνιστικής για τον β' όμιλο της Β΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του πρωταθλήματος που διοργανώνει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου (ΕΠΣΗΠ)
Οι γηπεδούχοι είχαν σε όλη τη διάρκεια την πρωτοβουλία των κινήσεων μέσα στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα τέρματα.
Ο Θανάσης Τάτσης μόλις στο 9' με σουτ έκανε το 1-0. Στο 37' ο Μεντάκης βγήκε τετ-α-τετ, αλλά πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα Γάτσιο.
Στο 38' σουτ του Γεωργίου, η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 67' κεφαλιά του Ψαλίδα απέκρουσε ο...
Μήτσος. Στο 77' σουτ του Τάτση, απέκρουσε τη μπάλα ο Γάτσιος. Η τελευταία φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 81' όταν ο Ρούμπης βγήκε μόνος του απέναντι από τον Γάτσιο, πλάσαρε όμως επάνω στον τερματοφύλακα.
Διαιτησία: Γιώτης (Πασχάλης-Κυριαζή).
Χουλιαράδες: Μήτσος, Κωσταγιάννης, Χριστογιάννης (32' Ρούμπης), Τσουμάνης, Σόντης Β., Μπάρκας (52' Ράπτης), Τάτσης, Γιαννακόπουλος, Μεντάκης ( 63' Μαστοράκης), Γεωργούλης, Δραγάτης.
Συρράκο: Γάτσιος, Σόφης Ι. ( 80' Καρατζένης), Γεωργίου, Ζώνιος Κ., Κοζανίτης, Σόφης Χ. ( 75' Μπέλλος), Ντόντης ( 70' Ζώνιος Ε.), Μητρογιάννης Δ., Ψαλίδης, Μητρογιάννης Ι., Βράνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου