Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Άδικη ισοπαλία αυτή τη φορά για τον Ν. Σταυραετό Συρράκου




Ισοπαλία 1-1 ο Ν. Σταυραετός Συρράκου με την ομάδα της Πλατανιάς.

 Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφαρίστηκε η ομάδα του Συρράκου

Οι δυο ομάδες αναμετρούνται και πάλι αύριο το απόγευμα για τον θεσμό του κυπέλλου



Με ισοπαλία,1-1,συνέχισε τις υποχρεώσεις του ο Σταυραετός Συρράκου, για το πρωτάθλημα της Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας. Η ισοπαλία κάθε άλλο παρά δίκαιη είναι διότι εκτός του ότι ο Σταυραετός ήταν πολύ ανώτερος τής ομάδας της Πλατανιάς, το τελικό αποτέλεσμα προήλθε εξαιτίας ενός από τα πολλά λάθη των διαιτητών.
Πιο συγκεκριμένα ο Σταυραετός είχε στο 1ο ημίχρονο την κατοχή της μπάλας και κατάφερε δυο φορές να βρεθούν οι παίκτες του ''φάτσα'' με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Όμως ούτε ο Γκόγκας ούτε ο Βράνος σημάδεψαν σωστά.
Στην επανάληψη, ο Βράνος έχασε ακόμα μεγαλύτερη ευκαιρία να βάλει το Συρράκο μπροστά στο σκορ. Όπως αποδείχθηκε, λίγο αργότερα, η τρίτη του μεγάλη ευκαιρία ήταν και φαρμακερή, όταν πλάσαρε σε κενή εστία μετά από ασσίστ του Γκόγκα.
Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο.. διαιτητής της αναμέτρησης οποίος κατάφερε τα...
δέκα τελευταία λεπτά να κλείσει το Συρράκο στην περιοχή του με ανύπαρκτα φάουλ και άλλες στημένες φάσεις. Τελικά τα κατάφερε στο 96'(!),καθώς με ένα ανύπαρκτο φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή κατάφεραν με απευθείας εκτέλεση να ισοφαρίσουν, οι γηπεδούχοι.
Τραγικοί και οι τρεις διαιτητές της αναμέτρησης, Γιώτης, Αλεξίου και Ματσούκης.
Από την άλλη πολύ προκλητικοί και με νεύρα ήταν οι παίκτες της ομάδας της Πλατανιάς
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά αύριο Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου, για την δεύτερη φάση του θεσμού του κυπέλλου ερασιτεχνών.

Ο Σταυραετός Συρράκου παρατάχθηκε με τους:
Γάτσιος,Α.Κοζανίτης,Δ.Γεωργίου,Χ.Σόφης,Μανίκης,Γ.Σόφης,Κ.Βράνος(Β.Ζώνιος),Μ.Ντόντης(Κ.Ζώνιος)Λ.Μητρογιαννής,Μητρογιάννης, Γκόγκας(Χ.Γκαρτζονίκας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου