Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Τα Τζουμέρκα …ταξιδεύουν με την Ολυμπιακή. Έντονες αντιδράσεις για την προβολή των τουριστικών επιχειρήσεων



Στο τριμηνιαίο έντυπο της Ολυμπιακής, προβάλλονται τα Τζουμέρκα.

Μια καλή πρωτοβουλία αλλά με πολλές αντιδράσεις για την προβολή των επιχειρήσεων.

Το Συρράκο, "κράχτης" στις φωτογραφίες αλλά ..."απών" απ' τις τουριστικές επιχειρήσεις







Με τον τίτλο «ΤΖΟΥΜΈΡΚΑ: Ο παράδεισος δεν μπορεί να περιμένει» και με ένα ολόκληρο εξασέλιδο αφιέρωμα στα Τζουμέρκα κυκλοφορεί το περιοδικό που εκδίδει κάθε τρίμηνο η Ολυμπιακή Αεροπορία, «OLYMPIC on air». 
Αποτελεί μια απ’ τις καλύτερες διαφημίσεις που θα μπορούσαν να γίνουν για την τουριστική προβολή των Τζουμέρκων και του Δήμου μας, καθώς το περιοδικό υπάρχει σε όλες τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας και υπάρχει σε κάθε κάθισμα επιβάτη του αεροπλάνου.

Ωραίο και κατατοπιστικότατο κείμενο και μάλιστα μεταφρασμένο και στην Αγγλική γλώσσα, συνοδεύει τις φωτογραφίες που κοσμούν το όλο αφιέρωμα για τα Τζουμέρκα. Φωτογραφίες φυσικά απ' τήν "κορωνίδα" των Τζουμέρκων  το πανέμορφο Συρράκο.

Πλην όμως έχουμε γίνει αποδέκτες πολλών παραπόνων και...
επισημάνσεων από αναγνώστες του sirrakiotis.blogspot.gr όσον αφορά την επιλεκτική προβολή των τουριστικών καταλυμάτων και των επιχειρήσεων εστίασης του Δήμου. Και αυτό γιατί στην συγκεκριμένη προβολή στο «που θα μείνετε» όπως και στο «που θα φάτε» π α ρ α β λ έ π ε τ α ι (εσκεμμένα ;;;) το «διαμάντι» των Τζουμέρκων, Συρράκο. 
Σημειωτέον ότι η συγκεκριμένη δημοσίευση, γίνεται και σε σελίδα που προβάλει με φωτογραφία το Συρράκο.
Την στιγμή που τρείς από τις πέντε φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο αφιέρωμα, αφορούν τον οικισμό του Συρράκου και χρησιμοποιείται σαν «κράχτης» της περιοχής των Τζουμέρκων, θα μπορούσαν να αναφέρονται και επιχειρήσεις στο Συρράκο. 



Στις επισημάνσεις των αναγνωστών μας είναι ότι ακόμη και οι φωτογραφίες αφενός θα έπρεπε να είναι πιο πρόσφατες και αφετέρου θα μπορούσαν να είναι και πολύ καλύτερες εάν υπήρχε συνεργασία με τοπικούς φορείς και συλλόγους.

Ευχαριστούμε τους αναγνώστες του sirrakiotis.blogspot.gr, για τις επισημάνσεις τους και την αποστολή των φωτογραφιών του περιοδικού. 
Η ...επίμαχη σελίδα. Κάντε ΚΛΙΚ για μεγένθυνση

4 σχόλια:

  1. Δεν είστε Τζουμέρκα πάρτε το χαμπάρι!Απλώς ανήκετε στο δήμο Βορείων Τζουμέρκων κακώς! Τα Τζουμέρκα εσείς μόνο τα βλέπετε!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χωρίς εμάς φίλε δεν έχουν αξία τα Τζουμέρκα.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τζουμέρκα όμως δεν είναι μόνο το Συρράκο και τα Πράμαντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού το Συρράκο δίνει αξία στα Τζουμέρκα γιατί καπηλεύεστε ένα όνομα που δεν σας ανήκει? πάψτε να το χρησιμοποιείτε και χρησιμοποιείστε το Λάκμος ή Περιστέρι ή οτιδήποτε άλλο.Τότε που θα σταθείτε με τοπ ονομά σας τότε θα δούμε τι αξία δίνετε και πού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή