Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Άδικος αποκλεισμός για τους Χουλιαράδες, απ' τον θεσμό του κυπέλλου


Φάση απ’ τον νικηφόρο αγώνα των Χουλιαράδων
επί της ομάδος της Αμπελιάς με σκόρ 2-1 που διεξήχθη
την περασμένη Κυριακή (Φωτο: Στέφ. Βασιλειάδης)

Στην εκπνοή του αγώνα αποκλείστηκε η ομάδα των Χουλιαράδων του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων απ' τους ημιτελικούς αγώνες για τον θεσμό του κυπέλλου 

 
Με ένα γκολ που ήρθε στην εκπνοή του αγώνα η ομάδα της Βουνοπλαγιάς κατάφερε να «δαμάσει» χθες Τετάρτη, την αντίσταση ομάδα των Χουλιαράδων και να πάρει την πρόκριση, στους ημιτελικούς αγώνες που θα διεξαχθούν για το θεσμό του κυπέλλου των Ερασιτεχνικών ομάδων, που διοργανώνει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου (ΕΠΣΗΠ).
Έτσι η μοναδική εκπρόσωπος του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων απ’ τις ομάδες που συνέχιζαν στον θεσμό του κυπέλου (αυτή των Χουλιαράδων), απώλεσε την μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί στον ημιτελικό αγώνα και να διεκδικήσει την είσοδό της στον μεγάλο τελικό.
Έτσι η όλη προσπάθεια της ομάδος των Χουλιαράδων πλέον στρέφεται στο...
πρωτάθλημα της Β΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας όπου μέχρι στιγμής βρίσκεται στην 2η προνομιούχα για την άνοδο θέση,  στον 2ο όμιλο και διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδό της στην μεγάλη κατηγορία του τοπικού μας πρωταθλήματος.
Την πρόκριση της στα ημιτελικά του κυπέλλου κατέκτησε η Βουνοπλαγιά. Η περσινή τροπαιούχος ομάδα της Βουνοπλαγιάς του Γιάννη Καραφέρη, με ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό κατάφερε να πάρει την πρόκριση επί των αξιόμαχων Χουλιαράδων στο ΠΕΑΚΙ.
Μετά από ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο, ο Αλμυρός Βουνοπλαγιάς ανέβασε στροφές στην επανάληψη και πίεσε για το γκολ. Τελικά αυτό ήρθε στο 90' όταν μετά από κόρνερ του Τζιάλλα ο Θάνος με κεφαλιά σκόραρε και έδωσε την ευκαιρία να διεκδικήσει για 2η χρονιά την πρόκριση στον τελικό.
Διαιτήτεσε ο κ. Μπαλατσούκας για τον οποίο έχουν παράπονα και οι δύο ομάδες.

Τα αποτελέσματα της Δ' Φάσης ήταν:
ΠΑΟ Κρύας-Κουτσελιό 1-2
Καλπάκι-Πλατανιά 4-0
Χουλιαράδες-Βουνοπλαγιά 0-1
Το πάζλ των ομάδων που θα συμμετάσχουν στα ημιτελικά θα συμπληρωθεί από την αναμέτρηση Ανατολή-Χαροκόπι η οποία θα γίνει την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου