Κυριακή, 24 Ιουλίου 2011

«Ορίζοντας» Μια τηλεοπτική εκπομπή με Συρρακιώτες συντελεστές

«Μια εκπομπή για την φύση, το περιβάλλον, τον άνθρωπο και τη σχέση τους»
Οι Συρρακιώτες συντελεστές (Ηλίας Γκαρτζονίκας,
Δημήτρης Γκαρτζονίκας και Χρήστος Κατσάνος)
με τον πρωταθλητή Νίκο Καλοφύρη (3ο από αριστερά)
Ο «Ορίζοντας» μέσω της εικόνας, του λόγου και της κατάθεσης προσωπικών εμπειριών των υπευθύνων παραγωγής και των συνομιλητών, φιλοδοξεί να προσεγγίσει όμορφες πλευρές του κόσμου που ζούμε και να τις μοιραστεί με τους τηλεθεατές.
Φυσικές ομορφιές τόπων, χωριών, πόλεων και χωρών, της Ελλάδας και της Γης, αλλά και οι τρόποι που μπορούμε να τις προσεγγίσουμε και να τις χαρούμε, είναι κυρίως ο «Ορίζοντας» της εκπομπής.
Απώτερος σκοπός και πρόταση των υπευθύνων είναι να συνδράμουν στο να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον συνανθρώπων που να χαίρεται βλέποντας τα όμορφα που μας περιβάλλουν, επιθυμώντας παράλληλα να διατηρήσουν αυτό που εκπέμπουν σε αυτούς ή σε όσους τα γνωρίζουν από κοντά.
Υπεύθυνοι Παραγωγής του «Ορίζοντα» άλλα και της πολιτιστικής εκπομπής «Εν Χορώ» είναι οι Συρρακιώτες  Ηλίας Χ. Γκαρτζονίκας (παρουσίαση, μοντάζ), Δημήτρης Δ. Γκαρτζονίκας (κάμερα, μοντάζ), με τη συνεργασία του Χρήστου Δ. Κατσάνου .
Ο Ηλίας Γκαρτζονίκας και ο Μιχάλης Στύλλας,
που ανέβηκε στο Έβερεστ
 Η εκπομπή μεταδίδεται στο Νομό Ιωαννίνων από τον τηλεοπτικό σταθμό «Ήπειρος TV1», ενώ οι εκπομπές ήδη «ανεβαίνουν» ολόκληρες στο site της εκπομπής http://orizontas.org .
Άλλα στοιχεία: www.enxoro.gr ,  www.youtube.com/enxoro, facebook: orizontas ekpompi, email: enxoro@enxoro.gr .

Μεταξύ των εκπομπών ξεχωρίζουν:
 «ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΣΤΟ ΕΒΕΡΕΣΤ», με φιλοξενούμενο τον Μιχάλη Στύλλα, μέλος της πρώτης ορειβατικής αποστολής που ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου, το Έβερεστ.

Τρέιλερ: http://www.youtube.com/enxoro#p/u/4/InodN6v6TIA και
http://www.youtube.com/enxoro#p/u/20/H_0_wasdRug

ΑΓΩΝΕΣ ΟΡΕΙΝΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ
Με κύριο προσκεκλημένο τον Ηπειρώτη πρωταθλητή (καταγόμενο από το Μέτσοβο) Νίκο Καλοφύρη, που έχει τρέξει από τον Όλυμπο, μέχρι τις Άλπεις και τα Ιμαλάϊα.
Τρέιλερ: http://www.youtube.com/enxoro#p/u/33/9nuO749Mw0E
Στον Ολυμπο, την ψηλότερη κορυφή της Ελλάδος
Οι συντελεστές Ηλίας Γκαρτζονίκας και Χρήστος Κατσάνος

«ΨΗΛΕΣ ΚΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΛΙΜΝΕΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ».
Η εκπομπή επισκέπτεται μερικές από τις ψηλότερες βουνοκορφές της Ηπείρου (και της Ελλάδας) και τις θρυλικές Δρακόλιμνες που είναι κοντά τους.
Γράμμος, Σμόλικας, Τύμφη.

ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΡΑΧΘΟ
Ο «Ορίζοντας» σε αυτή την εκπομπή ακολουθεί τη διαδρομή ενός πανέμορφου ποταμού. Επισκέπτεται τον Άραχθο στα Τζουμέρκα της Ηπείρου και κάνει rafting στα κρυστάλλινα νερά του.


Ακολουθούν και άλλες φωτογραφίες. Ευχαριστούμε για την διάθεσή τους τους συντελεστές της εκπομπής και τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες 
RAFTING στο φαράγγι Αράχθου
Οι συντελεστές Δημήτρης Γκαρτζονίκας- κάμερα
και Ηλίας Γκαρτζονίκας- παρουσίαση
Στο Σμόλικα της Ηπείρου, την 2η ψηλότερη κορυφή της Ελλάδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου