Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Ανακοίνωση για τις προικοδοτήσεις κοριτσιών του Συρράκου

Ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στο Συρράκο
 Ανακοίνωση εξέδωσε ο Αντιδήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων κος Χρήστος Σκαμνέλος, σχετικά με την κλήρωση για την προικοδότηση κοριτσιών που έλκουν την καταγωγή τους απ' το Συρράκο.
Κάθε χρόνο μετά την Θεία Λειτουργία της Κοίμησης της Θεοτόκου το 15Αύγουστο, κληρώνονται κορασίδες και εισπράτουν χρηματικό ποσό αφότου παντρευτούν, εκπληρώνοντας έτσι την επιθυμία του διαθέτη. Τα τελευταία χρόνια έχουν "συμψηφιστεί" τα χρηματικά ποσά απ' το Κληροδότημα Μπαλτατζή μαζί με αυτά των Δωρητών του Συρράκου Κ. Χολέβα και Β. Πανέτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σχετικά με την κλήρωση της 15ης Αυγούστου 2012 για την προικοδότηση κοριτσιών από το κληροδότημα Σπ. Μαλτατζή και Δωρητών Κ. Χολέβα και Β. Πανέτη, ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενες  με την παρούσα ανακοίνωση ότι η έγκριση του προϋπολογισμού του...
κληροδοτήματος Σπ. Μπαλτατζή για το έτος 2012 έγινε απ’ την Περιφέρεια Ηπείρου στις 7/06/2012.
Αμέσως μετά θα γίνει ο καθορισμός των όρων προικοδότησης των κοριτσιών απ’ το Δημοτικό Συμβούλιο (σημ. 5/07/12) και η ανακοίνωση της προκήρυξης θα τοιχοκολληθεί στο Κοινοτικό Κατάστημα Συρράκου στην Βρυσούλα Ιωαννίνων και σε όλα τα γραφεία των Συνδέσμων Συρρακιωτών.
Παρακαλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενες για περισσότερες πληροφορίες να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα:
26510-38490 κ. Ντόντης Δημήτριος
6974838490 κ. Σκαμνέλος Χρήστος
6942925031 κ. Γκίζας Νικόλαος

Ο Αντιδήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων
Σκαμνέλος Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου