Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Η προκήρυξη για την προικοδότηση κοριτσιών του Συρράκου, απ' το κληροδότημα Σπ. Μπαλτατζή και Δωρητών Κ. Χολέβα και Β. Πανέτη


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ
Δ.Ε ΣΥΡΡΑΚΟΥ
ΔΙΑ/ΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΛΗΡΟ/ΤΟΣ
ΣΠΥΡ. ΜΠΑΛΤΑΤΖΗ ΚΑΙ ΔΩΡΗΤΩΝ




ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
            Στην κλήρωση της 15ης Αυγούστου 2012, για την προικοδότηση κοριτσιών από το κληροδότημα Σπ. Μπαλτατζή και Δωρητών Κ. Χολέβα και Β. Πανέτη, ενημερώνονται με την παρούσα προκήρυξη, όσα κορίτσια επιθυμούν να προικοδοτηθούν, να υποβάλλουν αιτήσεις με τα κάτωθι παραστατικά και δικαιολογητικά:

1)    Αίτηση στο γραφείο Συρράκου και στα Ιωάννινα στη Βρυσούλα Νικοπόλεως 51
2)   Έντυπο Ε1 τελευταίας φορολογικής δήλωσης ή εκκαθαριστικό έτους 2011 (των γονέων, όπως και της ενδιαφερόμενης εφόσον υποβάλλει).
3) Έντυπο Ε9 έτους 2009 και πιθανής μεταγενέστερης αλλαγής (των γονέων, όπως και της ενδιαφερόμενης εφόσον υποβάλλει).
4)      Υπεύθυνη δήλωση, όπου θα δηλώνονται τα κάτωθι:
α) Τα έντυπα της (2) και (3) ανωτέρω παραγράφων είναι αληθή (εφόσον δεν είναι επικυρωμένα από την εφορία).
β) Δεν έχει προικοδοτηθεί η ενδιαφερόμενη από άλλο Νομικό πρόσωπο.
5) Φωτοτυπία ταυτότητας ενδιαφερόμενης.
6) Οι ενδιαφερόμενες που θα συμπεριληφθούν από την συνεδρίαση της Διαχειριστικής Επιτροπής του κληροδοτήματος και των Δωρητών, έως τις 14/8/2012, στον πίνακα προς προικοδότηση υποψηφίων κοριτσιών, οφείλουν:
Με δική τους μέριμνα να πληροφορηθούν την επιλογή τους στον καταρτισθέντα πίνακα υποψηφίων προικοδότησης κοριτσιών, μετά την αντίστοιχη απόφαση της διαχειριστικής επιτροπής.
7) Ορίστηκε η 31/7/2012 και ώρα δωδέκατη (12) μεσημβρινή, ως ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων και των υπολοίπων ανωτέρω εγγραφών, στο Κοινοτικό Κατάστημα Συρράκου. Δεν θα εξετασθούν ούτε θα ληφθούν υπόψη από την διαχειριστική επιτροπή του κληροδοτήματος, στον υπό κατάρτιση πίνακα δια προικοδότηση κοριτσιών, αιτήσεις που θα φθάσουν στη Κοινότητα, μετά την ανωτέρω ημερομηνία και ώρα, έστω και με οποιαδήποτε μορφής ταχυδρόμηση των αιτήσεων.
8) Απαραίτητη προϋπόθεση δυνατότητας επιλογής για προικοδότηση είναι, να έχουν οι ενδιαφερόμενες την ιδιότητα της δημότισσας της Κοινότητας Συρράκου. Ορίζετε το αργότερο έως τις 31/7/2012 και ώρα δωδέκατη (12) μεσημβρινή, η δυνατότητα απόχτησης για όσες αιτούμενες δεν την έχουν και μπορούν να την αποχτήσουν.
Για περισσότερες πληροφορίες των όρων οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο Κοινοτικό κατάστημα και στα τηλέφωνα:2651038490 και 2651053297
 Συρράκο       13 – 7 – 201
  Ο Δήμαρχος  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου