Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012

Πανθεσσαλικός Σύλλογος Καλαρρυτών. Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις του Συλλόγου

Οι πανέμορφοι Καλαρρύτες
Προγραμματισμός εκδηλώσεων απ' τους Καλαρρυτιώτες της Θεσσαλίας

Τίμησαν τον πολυούχο των Καλαρρυτών 
Άγιο Νικόλαο με εκκλησιασμό, αρτοκλασία και χορευτική εκδήλωση
Με μεγάλη συμμετοχή και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε στα Φάρσαλα Θασσαλίας, η εκδήλωση που είχε προγραμματίσει ο Πανθεσσαλικός Σύλλογος Καλαρρυτινών «Οι Καλαρρύτες»
Στις 9 Δεκεμβρίου 2012, ημέρα Κυριακή, τα μέλη του Συλλόγου  εκκλησιάσθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Φαρσάλων, όπου έγινε και αρτοκλασία (ύψωμα). Στη συνέχεια τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, στην αυλή της εκκλησίας,  χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς με τη συνοδεία μουσικών των Καλαρρυτών.
Η εκδήλωση αυτή είχε προγραμματιστεί απ’ τον Πανθεσσαλικό Σύλλογο, προκειμένου, σύμφωνα με το καταστατικό, να τιμήσουν τη μνήμη του Αγίου ...
Νικολάου, προστάτη των Καλαρρυτών.

Φωτο απ' την Κυριακάτικη εκδήλωση
Επίσης ο Πανθεσσαλικός Σύλλογος των Καλαρρυτών έχει προγραμματίσει και τις παρακάτω εκδηλώσεις:

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
Στις 26 Δεκεμβρίου 2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Ηπειρωτικής Εστίας (Καρδίτσης 139, Λάρισα) Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των Καλαρρυτινών. Στα παιδιά της σχολικής και της προσχολικής ηλικίας (δημοτικό, νήπια και μικρότερα) θα δοθούν συμβολικά δώρα. Παρακαλούνται όλοι οι γονείς για τη συμμετοχή των παιδιών τους στην προαναφερόμενη εκδήλωση.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ
Το ημερολόγιο του Συλλόγου μας για το έτος 2013 θα κυκλοφορήσει μέσα στο μήνα Δεκέμβριο. Όποιος θελήσει να το προμηθευτεί μπορεί να απευθυνθεί στα μέλη του Δ.Σ. Σας γνωρίζουμε πως μέλη του Δ.Σ. θα έρθουν στον τόπο κατοικίας σας για την είσπραξη των συνδρομών.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Α. Ο σύλλογός μας θα μετάσχει στην εκδήλωση που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων στις 20 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη «Κοπή πίτας των Βλάχων».
Β. Όπως και πέρυσι ο σύλλογός μας προτίθεται να μετάσχει στην εκδήλωση «Πίτα του Ηπειρώτη» που θα γίνει στο στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» στην Αθήνα αρχές Φλεβάρη. Η ακριβής ημερομηνία δεν έχει γίνει γνωστή ακόμη.
Γ. Η χοροεσπερίδα του συλλόγου για το έτος 2013 θα γίνει στις 16 Φεβρουαρίου στο κέντρο «Ακρόπολις» στον Αμπελώνα. Θα λάβετε και σχετική ενημέρωση τον Ιανουάριο.

Διατελούμε
Με εγκάρδιους πατριωτικούς χαιρετισμούς και ευχόμαστε «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» σε όλους για τις ημέρες των εορτών που ακολουθούν.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ - Απ. Σακογιάννης
Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ - Ευαγ. Τσόκα-Ζάγκλη
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ - Β. Μπακαγιάννης
Ο ΤΑΜΙΑΣ - Κ. Ζάγκλης
Η ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ - Ειρ. Κοταρέλα
Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ - Β. Κουκουθάκη-Μπαμπαλιούτα
ΤΟ ΜΕΛΟΣ - Θ. Ρούμπος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου