Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012

Το πρώτο Δ.Σ στην “Ένωση Αγροτουρισμού Ηπείρου-Κρανιά, Δυτ. Μακεδονίας”Ο Ναπολέων Ζάγκλης, σήμα κατατεθέν για όσους γνωρίζουν τους Καλαρρύτες.


Μέ έδρα τα Γιάννενα και ταμία τον Ναπολέοντα Ζάγκλη απ' τους ΚαλαρρύτεςΠροσωρινή Διοικούσα Επιτροπή, ορίστηκε από τους επαγγελματίες της Ηπείρου που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού υπαίθρου και αγροτουρισμού, σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα.
Η συγκέντρωση είχε το χαρακτήρα ιδρυτικής ομοσπονδίας για την περιοχή της Ηπείρου και της Κρανιάς Γρεβενών, σαν φυσική συνέχεια και ενότητα της Βάλιας Κάλντα.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση,  «ο Τοπικός Σύνδεσμος θα εκπροσωπεί τον Σύνδεσμο Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδας Σ.Ε.Α.Γ.Ε. και μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αγροτουρισμού EuroGites, στο έργο προβολής και ανάδειξης της πολυδύναμης περιοχής μας, εκπροσωπώντας στο μέλλον όσες περισσότερες συμμετοχές, για την εδραίωση του τουρισμού υπαίθρου και την ανάδειξη του αγροτικού χώρου, της βιοποικιλότητας και των ποιοτικών προϊόντων της περιοχής μας».
Την Πέμπτη 6 Δεκέμβρη, συνήλθε σε Σώμα το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του...
“Συνδέσμου Ενώσεων Αγροτουρισμού Ηπείρου” με έδρα τα Ιωάννινα με την επωνυμία “Ένωση Αγροτουρισμού Ηπείρου-Κρανιά, Δυτ. Μακεδονίας”, όπου ορίστηκαν και οι νέοι ρόλοι για την προσωρινή διοίκηση.
1.- Μπούκας Μιλτιάδης (Ιωάννινα-Ζαγόρι) -Πρόεδρος
2.- Δημάκος Αχιλλέας (Πάργα) -Γραμματέας
3.- Ζάγκλης Ναπολέων (Καλαρρύτες) -Ταμίας
4.- Παπαϊωάννου Τρύφων (Τζουμέρκα) -Αντιπρόεδρος
5.- Βασιλείου Κατερίνα (Λιγκιάδες) -Μέλος
6.- Φούφας Μπάμπης (Κρανιά) -Μέλος
7.- Αυλωνίτης Ιωάννης (Ζαγόρι) -Μέλος
Το Πρακτικό ίδρυσης του Συλλόγου υπογράφουν 40 άτομα από όλη την Ήπειρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου