Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Πρωτοβουλία για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από το Δήμο Βορείων Τζουμέρκων




Ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων αναλαμβάνει την πρωτοβουλία για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία στη συνέχεια θα διατεθούν σε συνδημότες μας, οι οποίοι τα έχουν απόλυτη ανάγκη στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία, αλλά επίσης και σε τροφίμους των φυλακών Σταυρακίου, σε μια προσπάθεια ανακούφισης των συνανθρώπων μας, που βιώνουν δύσκολα τη σημερινή πραγματικότητα.
Υπεύθυνος για τη διαδικασία συγκέντρωσης των διαφόρων ειδών είναι ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Κότσιας (τηλ. 6951 930 776 και  6972 245 145).

Ήδη φορτηγό του Δήμου θα μεταβεί στην Αθήνα για παραλαβή ειδών (ρουχισμός, υποδήματα, παιχνίδια κ.λ.π.) από το Δήμο Αθηναίων.
Απευθυνόμαστε σε όποιον μπορεί να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο να συμμετάσχει στην πρωτοβουλία αυτή. 
Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε.

Η Ανακοίνωση του Δήμου: ...



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

   Ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων γνωρίζει  ότι  η οικονομική κρίση έχει οδηγήσει πολλούς από τους συνδημότες αλλά και γενικότερα συνανθρώπους μας σε πολύ δύσκολη θέση.
   Θέλοντας να βοηθήσει έμπρακτα αυτούς που έχουν ανάγκη και ελπίζοντας στην εθελοντική αλληλεγγύη και προσφορά, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει είδη πρώτης ανάγκης (ρουχισμό, τρόφιμα, είδη προσωπικής φροντίδας), ώστε στη συνέχεια να διατεθούν σε αναξιοπαθούντες δημότες αλλά και σε τροφίμους των φυλακών Σταυρακίου Ιωαννίνων.
   Ελπίζουμε στη βοήθεια και τη στήριξη όλων, ώστε με ευαισθησία και ανθρωπιά να γίνουμε αρωγοί ανθρώπων και οικογενειών που με δυσκολία βιώνουν την καθημερινότητα.

Πηγή:  http://voreiatzoumerka.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου