Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ο Γιάννης Αργύρης, δεν θα είναι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος στον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων


Ο Γιάννης Αργύρης ανακοίνωσε πως δεν θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος

Πλήγμα για τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων, η αποχώρηση απ' τα "κοινά" του Δήμου μας, η απουσία του έμπειρου πολιτικού




Ο Γιάννης Αργύρης δεν θα είναι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος όπως ο ίδιος ανακοίνωσε στο blog της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Βορείων Τζουμέρκων.
Ο Γιάννης Αργύρης ο οποίος είχε διατελέσει για τρείς τετραετίες  Πρόεδρος της Κοινότητος Συρράκου, είχε ηγηθεί της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Βορείων Τζουμέρκων, που κατείχε την θέση της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο και ουσιαστικά ήταν ο μεγάλος αντίπαλος του νυν Δημάρχου Γιάννη Σεντελέ.
Με προσωπική του ανάρτηση στο blog της παράταξης ανακοίνωσε ότι δεν θα ηγηθεί εκ νέου στην παράταξη και δεν θα διεκδικήσει το χρίσμα του Δημάρχου Βορείων Τζουμέρκων για προσωπικούς του λόγους.
Βέβαια φήμες και δημοσιεύματα του τοπικού τύπου τον φέρνουν σαν υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο με την παράταξη του νυν Περιφερειάρχη Αλέκου Καχριμάνη.
Άγνωστη βέβαια παραμένει και η …τύχη της παράταξης της αντιπολίτευσης του Δήμου, μιας και δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν κάποιο άλλο ηγετικό στέλεχος θα διεκδικήσει την ψήφο των συνδημοτών μας.
Δεν είναι θετική όμως η συγκεκριμένη εξέλιξη για την αυτοδιοίκηση του τόπου, μιας και είναι σημαντικός ο ρόλος της αντιπολίτευσης στα δημοτικά πράγματα του δήμου Βορείων Τζουμέρκων
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Γιάννης Αργύρης αναφέρει…
 
Μετά από πολύχρονη ενασχόλησή μου με την τοπική αυτοδιοίκηση, για αρκετά χρόνια στην Κοινότητα του χωριού μου και τελευταία στο Δήμο Β. Τζουμέρκων, ανακοινώνω ότι δεν θα είμαι πάλι υποψήφιος Δήμαρχος στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές, για προσωπικούς λόγους.
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλα τα πρόσωπα, τους παράγοντες και τους φορείς με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια για την αγαστή τους συνεργασία στη  προσπάθειά μας να προσφέρουμε στον τόπο μας που ήταν και η αποστολή μας. Επίσης ευχαριστώ κι όλους τους συνδημότες μου για τη στήριξή τους και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.
Εύχομαι σ’ όλους αυτούς που θα κληθούν στο μέλλον να διαχειριστούν τα πράγματα του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων θέληση και δύναμη, ώστε να αξιοποιήσουν όλες τις προϋποθέσεις που δημιουργεί η περιοχή μας για το καλό των συνδημοτών μας και του τόπου μας γενικότερα.

                                      Ιωάννινα 24 - 02 -2014

                                                Ιωάννης Αργύρης

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ,ΓΙΑΝΝΗ,ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ.Ο Δ.ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ Γ. ΑΡΓΥΡΗ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.Μ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή