Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Οι Χουλιαράδες γλέντησαν την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία του τοπικού μας ποδοσφαίρου


Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε για την ομάδα των Χουλιαράδων η φετινή χρονιά όπου μετά από προσπάθειες τριών χρόνων που η άνοδος έφευγε μέσα από τα χέρια τους τις τελευταίες αγωνιστικές, φέτος το όνειρο πραγματοποιήθηκε και η ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην Α' κατηγορία.
Για το λόγο αυτό η Αδελφότητα Χουλιαράδων διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο γλέντι προκειμένου να ευχαριστήσει την διοίκηση, τον προπονητή και τους παίκτες για αυτή τους την επιτυχία.
Στο PASsports.gr μίλησαν ο Αντιπρόεδρος της Αδελφότητας Χουλιάρδων Χρήστος Ράπτης, ο προπονητής Σπύρος Τασιούλας και ο αρχηγός της ομάδας Θανάσης Τάτσης.
Χρήστος Ράπτης: "Είμαστε χαρούμενοι με την επιτυχία της ομάδας"
Ο Αντιπρόεδρος της Αδελφότητας Χουλιαράδων Χρήστος Ράπτης αφού αναφέρθηκε στο γηπεδικό πρόβλημα που ...

αντιμετωπίζει η ομάδα εδώ και 35 χρόνια, τόνισε οτι όλοι είναι χαρούμενοι με την επιτυχία της ανόδου στην Α' κατηγορία και ευχήθηκε στους παίκτες, στην διοίκηση και στον προπονητή καλή επιτυχία στη νέα κατηγορία.
"Για εμάς είναι χαρά που η ομάδα ανέβηκε στην Α' κατηγορία.

Δυστυχώς όμως στον ερασιτεχνικό αθλητισμό δεν μπορούν οι ομάδες μόνες τους να δημιουργήσουν εγκαταστάσεις και η δική μας η ομάδα 35 χρόνια τώρα περιφέρεται σαν τον τσιγγάνο από γήπεδο σε γήπεδο. Σε αυτό θα πρέπει να μεριμνήσουν και να βοηθήσουν οι αρμόδιοι φορείς, ώστε οχι μόνο η δική μας ομάδα, αλλά όλες να έχουν δικές τους γηπεδικές εγκαταστάσεις.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάικτες που κάτω από αυτές τις συνθήκες που επικρατούν στον ερασιτεχνικό αθλητισμό ανέβασαν την ομάδα, όλους όσους ασχολούνται με την ομάδα, την διοίκηση γιατί είναι γνωστό οτι αυτοί πληρώνουν στο ερασιτεχνικό και τέλος εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα κατηγορία".


Σπύρος Τασιούλας: "Στόχος μας τη νέα χρονιά η παραμονή"
Για μια ακόμη χρονιά στομ τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας των Χουλιαράδων θα είναι ο Σπύρος Τασιούλας και όπως μας δήλωσε ο ίδιος ο κορμός της ομάδας θα παραμείνει ως έχει με στόχο την παραμονή στην κατηγορία.
"Πήγε η χρονιά πολύ καλά φέτος μετά από πολλές δυσκολίες και τα παιδιά της Αδελφότητας μας τιμούν με το γλέντι που κάνουν για την άνοδο της ομάδας, είναι ώρες χαλάρωσης και πιστεύω οτι η χρονιά τελειώνει πάρα πολύ καλά".Για την παραμονή του στην ομάδα: "'Ολα τα παιδιά θα είμαστε πάλι μαζί και τη νέα χρονιά, σε μια κατηγορία με άλλες ιδιαιτερότητες, άλλες δυσκολίες και πιστεύω να τα καταφέρουμε. Στόχο πάντα μια ομάδα όταν ανεβαίνει κατηγορία έχει την παραμονή, με την προετοιμασία να ξεκινάει στις 25 Ιουλίου".

Θανάσης Τάτσης: "Είμαστε έτοιμοι για τη νέα κατηγορία"
Ο αρχηγός των Χουλιαράδων Θανάσης Τάτσης τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε την άνοδο και είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που έχει η Α' κατηγορία.
"Προσπαθήσαμε πολύ φέτος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια που δεν μπορέσαμε να ανέβουμε κατηγορία, αλλά φέτος και με την βοήθεια του προπονητή μας καταφέραμε και ανεβήκαμε στην Α' κατηγορία και πιστεύω οτι το αξίζαμε".
Για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Α' κατηγορία: "Πιστεύω οτι είμαστε έτοιμοι. Έχουμε κοντά μας τον προπονητή μας, ο κορμός της ομάδας θα είναι ο ίδιος και πιστεύω οτι θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε".
ΠΗΓΗ: PASsports.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου