Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Το νέο CD του Πέτρου Μόκα. Η ηχογράφηση στο Συρράκο με το ξεχωριστό ηχόχρωμα" του καλιτέχνη!!!

 Κυκλοφόρησε αυτές τις ημέρες το cd του πολυτάλαντου καλιτέχνη απ' τους Καλαρρύτες Πέτρου Μόκα. Μια ηχογράφηση που έγινε τον περασμένο Αύγουστο στο Συρράκο σε φυσικό χώρο και η οποία έγινε κατόπιν πρωτοβουλίας δέκα φίλων Συρρακιωτών που συνέβαλαν οικονομικά στο να πραγματοποιηθεί μια επαγγελματική ηχογράφηση για να αποδωθεί όσο το δυνατόν καλύτερα το "Ηχόχρωμα" του Πέτρου Μόκα.
Μια καλαίσθητη έκδοση που επιμελήθηκαν ο Νίκος Διονυσόπουλος και ο Γιώργος Κοκκώνης.
Το cd θα πουλιέται με το αντίτιμο των 10 ευρώ, που κύριο σκοπό έχει στο να υπάρξει η οικονομική δυνατότητα δημιουργίας και δεύτερου cd.
Στο εξώφυλλο έργο ζωγραφικής του Πέτρου Μόκα του 1988. "Τοπίο", λάδι σε μουσαμά


Το παραδοσιακό συγκρότημα "ΤΕΡΙΡΕΜ" που γλέντησε για χρόνια τους Συρρακιώτες
 

4 σχόλια:

  1. Ο ηπειρωτης τραγουδιστης και κλαριντζης Μοκας Πετρος,με το αυθεντικο του υφος,πιστοποει τη διαχρονικη αξια του δημοτικου τραγουδιου και δρομολογει μια θεωρηση της πολιτισμικης μας κληρονομιας,πλαισιωμενης με δημοτικους χορους και τραγουδια αναλογου υφους,για την κατανοηση της πεμπτουσιας της παραδοσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επανεινώνδας Σκανδάλης30 Αυγούστου 2012 στις 6:38 μ.μ.


    Επαναδιατύπωση του 1ου σχολίου από το συντάκτη του Επαμεινώνδα Σκανδάλη.

    Ο Ηπειρώτης τραγουδιστής και κλαριντζής Μόκας Πέτρος , με το αυθεντικό του ύφος , πιστοποιεί τη διαχρονική αξία του δημοτικού τραγουδιού ' δρομολογεί,επιπλέον,μία θεώρηση της πολιτισμικής μας κληρονομιάς , πλαισιωμένης με δημοτικούς χορούς και τραγούδια ανάλογου ύφους , για την κατανόηση της πεμπτουσίας της Ηπειρώτικης παράδοσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επανεινώνδας Σκανδάλης30 Αυγούστου 2012 - 6:38 μ.μ.


    Επαναδιατύπωση του 1ου σχολίου από το συντάκτη του Επαμεινώνδα Σκανδάλη.

    Ο Ηπειρώτης τραγουδιστής και κλαριντζής Πέτρος Μόκας, με το αυθεντικό του ύφος, πιστοποιεί τη διαχρονική αξία του δημοτικού τραγουδιού· δρομολογεί,επιπλέον,μία θεώρηση της πολιτισμικής μας κληρονομιάς πλαισιωμένης με δημοτικούς χορούς και τραγούδια ανάλογου ύφους, για την κατανόηση της πεμπτουσίας της ηπειρώτικης παράδοσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή