Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Συνεχίζονται οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις στο Συρράκο


12 Αυγούστου: Πεζοπόρα διαδρομή στο δάσος της «Μπάτζας»

12 Αυγούστου: Παραδοσιακή μουσική βραδιά με την ορχήστρα του Πέτρου Μόκα στον αύλιο χώρο του παλαιού δημοτικού σχολείου του Συρράκου. (Σημειωτέον ότι η καθιερωμένη εκδήλωση αυτή πραγματοποιείται κατόπιν ιδιωτικής πρωτοβουλίας του επιχειρηματία που λειτουργεί τον Παραδοσιακό ξενώνα «Το Συρράκο»).

13 Αυγούστου: Εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Συρράκου με τίτλο «1912 – 2010: Συρράκο, η αυτοδιοίκητη Κοινότητα της Πίνδου». Η εκδήλωση αυτή αποτελεί και την Βασική εκδήλωση που χρηματοδοτεί ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων και κατά την οποία θα τιμηθούν οι διατελέσαντες Πρόεδροι της Κοινότητας καθώς και τα Κοινοτικά Συμβούλια της περιόδου αυτής.

13 Αυγούστου: Παρουσίαση ντοκιμαντέρ «Κάθοδος και Άνοδος Κτηνοτρόφων του Συρράκου» το βράδυ στην κεντρική πλατεία του χωριού.

14 Αυγούστου: Επιμνημόσυνος δέηση, κατάθεση στεφάνων και στην συνέχεια Λαϊκή Συνέλευση στην πλατεία με την συμμετοχή όλων των Συρρακιωτών.

14 & 15 & 16 Αυγούστου Πανηγύρι της Παναγίας με την παραδοσιακή ορχήστρα του Κώστα Γεροδήμου.

15 Αυγούστου: Εμφάνιση μικτού νεανικού χορευτικού τμήματος (και από τους τρείς Συνδέσμους) στην πλατεία πριν την έναρξη του πανηγυριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου