Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, για συστέγαση του Συνδέσμου Συρρακιωτών Ιωαννίνων με τίς υπηρεσίες του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων στα Γιάννενα και στο κληροδότημα Μπαλτατζή

Σημαντική απόφαση για την συστέγαση του Συνδέσμου Συρρακιωτών Ιωαννίνων με τα γραφεία του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων και το ΚΕΠ που λειτουργούν στα Γιάννενα, πάρθηκε στο προτελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου.
Για την ιστορία η πρώην Κοινότητα Συρράκου είχε νοικιάσει το οίκημα με έξοδα του κληροδοτήματος Μπαλτατζή.
Με τον Καλλικρατικό πλέον Δήμο όμως, θεωρήθηκε αναγκαίο απ’ την νέα Δημοτική Αρχή να παραμείνουν σε λειτουργία τα γραφεία προς εξυπηρέτηση των Συρρακιωτών που διαμένουν στην περιοχή της Βρυσούλας Ιωαννίνων αλλά και των συνδημοτών μας πλέον του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων.
Με αίτησή του όμως προς το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Σύνδεσμος Συρρακιωτών Ιωαννίνων διεκδίκησε την συστέγασή του στα εν λόγω γραφεία μιας και το κληροδότημα αφορούσε πρωτίστως τους Συρρακιώτες. 
Ετσι το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να παραχωρηθεί χώρος απ’ τα γραφεία στον Σύνδεσμο και ταυτόχρονα να τους παραχωρηθεί και η κατάλληλη τεχνικοηλεκτρονική βοήθεια στο να λειτουργήσει εκεί τα γραφεία του.
Παράλληλα λοιπόν με το ΚΕΠ και τις όποιες υπηρεσίες εξυπηρέτησης συνδημοτών μας, θα συστεγάζεται και ο Σύνδεσμος Συρρακιωτών Ιωαννίνων.
Την αίτηση του Συνδέσμου προς την Δημοτική αρχή μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ:

Και ακολουθεί το πρακτικό της απόφασης μαζί βέβαια με τον προϋπολογισμό του κληροδοτήματος Μπαλτατζή για το έτος 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου