Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Ανοδική πορεία για τήν ομάδα του Συρράκου


Η νίκη επί του Μαβίλη με 3-1 ήταν μία πολύ σημαντική επιτυχία για την ομάδα του Συρράκου που βλέπει πλέον το στόχο της παραμονής στην κατηγορία να πλησιάζει όλο και πιο κοντά. Οι ποδοσφαιριστές απέκτησαν πλέον περισσότερη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους και αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι πηγαίνουν να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα ακόμη και από ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά στη βαθμολογία, παίζοντας παράλληλα καλή μπάλα. Τρομερή διάθεση υπάρχει όμως και στις προπονήσεις, όπου δίνουν το παρών 20 άτομα, αριθμός πολύ καλός για ένα ερασιτεχνικό σωματείο.
Η πορεία, λοιπόν, της ομάδας το τελευταίο διάστημα είναι ανοδική και επιθυμία όλων στο σύλλογο είναι να υπάρξει ανάλογη συνέχεια. Βέβαια σε αυτό συντέλεσε και η καλή δουλειά που γίνεται από τον τεχνικό του Συρράκου, Αντώνη Κοζανίτη, αλλά και η βοήθεια που παρέχει ο νεοαποκτηθέντας Μπαρλαγιάννης, ο οποίος έδωσε λύση στο σκοράρισμα και «έδεσε» με το υπάρχον αξιόμαχο υλικό.
Ο πρόεδρος της ομάδος

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ: «Προσπάθεια για ό,τι καλύτερο»
Αισιόδοξος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ομάδος του Συρράκου, κ. Δημήτρης Ιωάννου, ο οποίος σε δηλώσεις του στο «Σ» επισήμανε:
«Η ομάδα ανακάμπτει αγωνιστικά, όπως αποδεικνύεται και από τα τελευταία αποτελέσματα. Αυτό μας οπλίζει με αισιοδοξία για τη συνέχεια, αν και προσπαθούμε να κρατήσουμε χαμηλούς τους τόνους, καθώς είμαστε νεοφώτιστοι στη Β' Ερασιτεχνική, μια πιο δύσκολη κατηγορία. Θα παλέψουμε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια, ανεξαρτήτως αντιπάλου, με στόχο αρχικά να εξασφαλίσουμε την παραμονή και εν συνεχεία να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Θεωρώ ότι ο παράγοντας που θα κρίνει τη σωτηρία είναι τα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων που παλεύουν για την παραμονή».
                                                                          Έφη Μπιδέρη (από την εφημερίδα "ΣΟΥΤ")

Υπενθυμίζουμε στους αναγνώστες μας και σε όλους τους φίλους της ομάδος του Συρράκου, ότι η ομάδα αύριο Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 και ώρα 18.45, αγωνίζεται εντός έδρας στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ, με την ομάδα του Αγροτικού Καστρίτσας, σε άλλον έναν «μικρό τελικό» στην προσπάθεια που κάνει να «απαγκιστρωθεί» απ’ τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου