Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5, διεξήχθη το καλοκαίρι στον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων

Υπό την αιγίδα του Οργανισμού Πολιτισμού, Άθλησης και Παιδικής Μέριμνας του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων στις 12 Αυγούστου, στην Μπουλιάνα του Συρράκου, διεξήχθηκε τουρνουά ποδοσφαιρου 5χ5 μεταξύ ομάδων του Δήμου.
Στο τουρνουά συμμετείχαν ομάδες από το Μονολίθι, την Πράμαντα, το Μιχαλίτσι, το Ματσούκι, τις Καλαρρύτες και το Συρράκο.  

Στον πρώτο γύρο σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Καλαρρύτες-Μιχαλίτσι 3-0
Πράμαντα-Μονολίθι 10-0
Συρράκο-Ματσούκι 4-0.
Στον δεύτερο γύρο προκρίθηκαν οι ομάδες από τις Καλαρρύτες, την Πράμαντα και το Συρράκο. Μετά τον αγώνα Πράμαντα- Καλαρρύτες 6-0, η ομάδα των Καλαρρυτών αποχώρησε από το τουρνουά και έτσι ο τελικός αγώνας  έγινε μεταξύ Συρράκου και Πράμαντας.
Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Συρράκου με σκορ 3-1.
Τους αγώνες διηύθηναν διαιτητές από το σύνδεσμο διαιτητών Ιωαννίνων. Σε όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση ο Ο.Π.Α.Π.Μ. απένειμε αναμνηστικά και στις ομάδες που έφτασαν στον τελικό κύπελλα. Η απονομή έγινε το ίδιο βράδυ στην πλατεία του Συρράκου από τον καθηγητή διαιτησίας ποδοσφαίρου και ειδικό σύμβουλο του Υπουργείου Πολιτισμού σε θέματα αθλητισμού κ. Περικλή Βασιλάκη, ο οποίος παρακολούθησε και τους αγώνες στην Μπουλιάνα.
Σχετικό ρεπορτάζ δημοσιεύθηκε στην αθλητική εφημερίδα ΦΩΣ στις 23 Αυγούστου. Μολονότι ο χρόνος προετοιμασίας ήταν λιγοστός , το αθλητικό γεγονός στέφθηκε από επιτυχία, καθότι δόθηκε η ευκαιρία για ουσιαστική προσέγγιση και γνωριμία ανάμεσα στους νέους των χωριών του Δήμου μας. Ο Ο.Π.Α.Π.Μ. του Δήμου Β. Τζουμέρκων συγχαίρει όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος στη διοργάνωση και ευελπιστεί την επόμενη χρονιά σε μια ακόμα πιο ευρεία συμμετοχή.
Ο αντιπρόεδρος του Ο.Π.Α.Π.Μ.
Σπύρος Νταλαούτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου