Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο Α.Ο. Συρράκου

Ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή το Πρωτάθλημα της Β΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας που διοργανώνει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου.
Η είσοδος των ομάδων με τον αρχηγό του Α.Ο. Συρράκου Κώστα Ζώνιου
 Η νεοφώτιστη στην κατηγορία ομάδα του Α.Ο. Συρράκου ηττήθηκε στην έδρα της απ’ την ομάδα της Χρυσοβίτσας με σκόρ 0-1. Κακό ξεκίνημα απ’ την ομάδα του Συρράκου, που φέτος παρουσιάζεται στο πρωτάθλημα με καινούργιο προπονητή τον Χρήστο Κύργιο (παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της θρυλικής ομάδας του Σταυραετού Συρράκου), αλλά και με σημαντικές προσθήκες ποδοσφαιριστών απ’ το Συρράκο στις τάξεις , όπως είναι αυτές των Γιώργου Γάτσιου και Βαγγέλη Ντόντη.

Ήττα υπέστη και η άλλη ομάδα του Δήμου μας οι Χουλιαράδες στην έδρα της απ’ την ομάδα των Λογγάδων, ενώ η Τρίτη ομάδα του Δήμου αυτή των Σερβιανών, παραχώρησε ισοπαλία στην έδρα της στην ομάδα των Καρδαμητσίων

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της περασμένης Κυριακής 11 Σεπτεμβρίου 2011 για την πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, είναι τα ακόλουθα:
Το "ζέσταμα" της ομάδος πριν την έναρξη

Συρράκο – Χρυσοβίτσα              0-1
Θερικήσι – Καστρίτσα                3-4
Μουζακαίοι – Χαροκόπι             1-3
Ολυμπιακός Ιωαν – Μαβίλης      2-0
Δαφνούλα – Μέτσοβο                 4-2
Χουλιαράδες – Λογγάδες           0-2
Βαρυάδες – Κάστρο                    0-3
Σερβιανά – Καρδαμήτσια           1-1
Κοσμηρά – Πλατανιά                  1-0





Το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί η 2η αγωνιστική που για τις ομάδες του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων περιλαμβάνει τα παιχνίδια:
Σάββατο 17/09       17.00      Καστρίτσα – Σερβιανά

Κυριακή 18/09       17.00     Λογγάδες - Α.Ο. Συρράκου 

Κυριακή 18/09       18.15      Χουλιαράδες – Δαφνούλα

Απλά να υπενθυμίσουμε ότι την ομάδα των Λογγάδων, ο Α.Ο. Συρράκου την αντιμετώπισε και για τον θεσμό του κυπέλου των ερασιτεχνικών σωματείων Ιωαννίνων και ηττήθηκε με σκορ 1-0, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί απ’ την συνέχεια του θεσμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου