Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Ο Χορευτικός Όμιλος Χουλιαράδων, επέστρεψε απο festival στην Ρώμη,


Για άλλη μια φορά ο Χορευτικός Όμιλος Χουλιαράδων έδωσε μια δυναμική παρουσία στη Ρώμη!!! Ο προορισμός παραμυθένιος, η παρέα εκπληκτική, η οργάνωση τέλεια, η χορευτική παράσταση αξιοπρεπέστατη! Τί άλλο να περιμένει κάποιος για να χαρακτηρίσει ένα ταξίδι υπέροχο!!!
Το festival πραγματοποιήθηκε σε περιοχή περιμετρικά της Ρώμης (20 λεπτά απ’ το κέντρο της πρωτεύουσας της Ιταλίας) που ονομάζεται Mentana. Η συμμετοχή του συγκροτήματος στο εν λόγω festival ήταν μαζί με συγκρότημα παραδοσιακών χορών απ’ την Ρουμανία και απ’ την Μπολόνια της Ιταλίας. Το Ελληνικό συγκρότημα παρουσίασε χορούς από την Ήπειρο , την Θράκη καθώς και τον δημοφιλή χορό του «Ζορμπά».
Τα συναισθήματα των συμμετεχόντων με την επιστροφή τους, ανάμεικτα. Ένα όμως είναι το σίγουρο, ότι η Ρώμη θα μείνει αξέχαστη στον Χορευτικό όμιλο Χουλιαράδων!
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Χορευτικού Ομίλου Χουλιαράδων ευχαριστούν θερμά τους χορευτές για το κέφι και την πολύ ωραία παρουσία τους, το χοροδιδάσκαλο Βασίλη Ράπτη για τη δουλειά, την επιμονή και υπομονή του, καθώς και τους συνοδούς για τη διακριτικότατη παρουσία τους αλλά και τη συμβολή τους στις όποιες ανάγκες του ομίλου.
Υπόσχονται δε, ότι με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αγάπη, θα διοργανώσουν και στο μέλλον αντίστοιχες  εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου