Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Σημαντικές προσθήκες μεταγραφών στον Σταυραετό Συρράκου

Με κύριο στόχο την άνετη παραμονή στην κατηγορία και αποφυγή της διαδικασίας των ψυχοφθόρων αγώνων μπαράζ, ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Σταυραετός

Σημαντικές μεταγραφές έκανε η ομάδα του Συρράκου προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας όπου πέρυσι κέρδισε την παραμονή του σε αγώνα μπαράζ.
Η διοίκηση είναι αποφασισμένη να μην επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος και για αυτό σε συνενόηση με τον προπονητή Μιχάλη Τικμανίδη (πήγε και αυτός το δελτίο του στην ομάδα προκειμένου όποτε χρειαστεί να την βοηθήσει και αγωνιστικά)
Μιχάλης Τικμανίδης
Ο Μιχάλης Τικμανίδης με πλούσιο βιογραφικό στο τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, είναι επιθετικός και γεννημένος στις 13 Απριλίου 1976. Έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στην Ανατολή,  ΠΑΣ Γιάννενα, Μικρασιάτες Μπάφρας, Χαροκόπι, Ραφταναίους και Ασβεστοχώρι.


Ο Σταυραετός απέκτησε τους...
Παντελή Κατωγιάννη (Κοσμηρά), Στέφανο Σούλτη (Ανατολή), Βασίλη Ντίνο (Ατρόμητος), Δημήτρη Ντεντόπουλο (Δόξα Ελληνοχωρίου), ενώ εκδόθηκε και ένα νέο δελτίο στον ποδοσφαιριστή Κώστα Μακρή.

Το νέο απόκτημα Βασιλης Κολιός
Επίσης απέκτησε από τους Ραφταναίους τον μέσο Βασίλη Κολιό (φωτο) ο οποίος αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια της Α' κατηγορίας την περσινή χρονιά και τον αμυντικό Αντώνη Αντωνίου από το Χαροκόπι.


Σε τρείς ακόμη σημαντικές μεταγραφές προχώρησε το Συρράκο και συγκεκριμένα απέκτησε από την Αμπελιά τον επιθετικό Γιάννη Πάνου (ο οποίος είναι και προπονητής στην Ανατολή), τον Γιάννη Ευθυμιάδη από την Κομηρά και τον Πόγια από του Ραφταναίους.
Με τους δυο επιθετικούς Πάνου και Ευθυμιάδη ενισχύθηκε σημαντικά η επιθετική γραμμή του Συρράκου, ενώ εντός των ημερών θα ανακοινωθούν δυο ακόμη παίκτες.
Το Συρράκο τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινώσει ακόμη δυο πολύ σπουδαίαες μεταγραφές.

Στον αντίποδα αποχώρησαν οι Γιάννης Μητρογιάννης, Δημήτρης Βίνης και Χρήστος Αλεξίου.
Η προετοιμασία ξεκίνησε την Δευτέρα 22 Ιουλίου στις 18:30 στα γήπεδα του παραλίμνιου ψυχαγωγικού πάρκου και στο ξερό γήπεδο της Ανατολής, με μεγάλη όρεξη και διάθεση για κάτι καλύτερο αυτή την χρονιά στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β' Ερασιτεχνικής κατηγορίας.
Ευχαριστήριο
Το Δ.Σ. ευχαριστεί την Σχολή οδηγών του Βασίλη Λισγάρα και το ΝΟRTH COFFE των αδελφών Μάρκου για την δωρεάν εμφάνιση προπόνησης.
ΠΗΓΗ: PASsports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου