Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2013

Ο διεθνούς φήμης Έλληνας Εικαστικός Κωνσταντίνος Ξενάκης στο μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Θεόδωρου ΠαπαγγιάννηΟι δύο μεγάλοι Έλληνες Εικαστικοί, Κωνσταντίνος Ξενάκης και Θεόδωρος Παπαγιάννης συναντήθηκαν στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στο Ελληνικό του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων
Δύο μεγάλοι εικαστικοί καλλιτέχνες ο Κωνσταντίνος Ξενάκης και ο Θεόδωρος Παπαγιάννης,  συναντήθηκαν στο Ελληνικό του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων και στο μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του δεύτερου. 
Αφορμή στάθηκε η επίσκεψη του Κωνσταντίνου Ξενάκη στο Συρράκο τις ημέρες του15Αύγουστου. Κατά την επιστροφή του στα Γιάννενα εκδήλωσε την επιθυμία να επισκεφτεί το μουσείο που έχει δημιουργήσει ο μεγάλος Γιαννιώτης γλύπτης Θεόδωρος Παπαγιάννης στο Ελληνικό των Κατσανοχωρίων.
Εκεί συναντήθηκαν οι δύο εικαστικοί καλλιτέχνες και για αρκετή ώρα αντάλλαξαν
απόψεις γα την Εικαστική τέχνη.

Ο Θεόδωρος Παπαγιάννης ξεναγεί τον Κωνσταντίνο Ξενάκη στο μουσείο
Ο διεθνούς φήμης εικαστικός κος Ξενάκης ενθουσιάστηκε με την δουλειά και το έργο που έχει παρουσιάσει ο συνδημότης μας κος Παπαγιάννης στο Ελληνικό του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων.Να ευχαριστήσουμε την κα Αθηνά Ζιώγα και κο Χρήστο Χασάνη για το φωτογραφικό υλικό που μας έστειλαν και οι οποίοι φιλοξένησαν τον κο Ξενάκη στο Συρράκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου