Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Πολλές εκπλήξεις στο ξενοδοχείο "ΤΟ ΣΥΡΡΑΚΟ"



Το ξενοδοχείο "ΤΟ ΣΥΡΡΑΚΟ"
Μια συνήθεια που την καταστεί θεσμό έχει δημιουργηθεί στον ξενοδοχείο «Το Συρράκο». 
Όπως κάθε χρόνο η δραστήρια διοίκησή του καταφέρνει να μας εκπλήσσει ευχάριστα τις ημέρες που προηγούνται του μεγάλου πανηγυριού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου τον 15Αύγουστο.

Για φέτος έχει προγραμματιστεί η καθιερωμένη συναυλία με τον
Πέτρο Μόκκα στο κλαρίνο και τραγούδι για το βράδυ της Δευτέρας στις 12 Αυγούστου.


Θα προηγηθεί προβολή 200 περίπου καταπληκτικών
Φωτο :Κώστας Μαυροπάνος
φωτογραφιών απ’ τον μεγάλο Τζουμερκιώτη φωτογράφο Κώστα Μαυροπάνο
ο οποίος θα προβάλει σε σλάιντ υπέροχες φωτογραφίες απ’ τον ορεινό όγκο των Τζουμέρκων.



Για τις 13 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί από ερασιτέχνες μουσικούς αφιέρωμα στο έντεχνο και λαϊκό τραγούδι. Υπεύθυνος του προγράμματος  ο Αλέξανδρος Σάνης.


Ο Κωσταντίνος Ξενάκης
Η σημαντική παρουσία του Διεθνώς αναγνωρισμένου Έλληνα ζωγράφου Κωνσταντίνου Ξενάκη ο οποίος θα φιλοξενηθεί στο Συρράκο τις ημέρες αυτές απ’ την Αθηνά Ζιώγα, θα δώσει την δυνατότητα στους φιλότεχνους Συρρακιώτες να κάνουν μια συζήτηση γύρω απ’ το έργο του μεγάλου δημιουργού, αλλά και την γενικότερη προοπτική της τέχνης στην εποχή μας. Η σύναξη αυτή θα πραγματοποιηθεί στον αύλιο χώρο της ξενοδοχειακής μονάδας.

Εμείς να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους υπεύθυνους της ξενοδοχειακής μονάδας «ΤΟ ΣΥΡΡΑΚΟ» και ιδιαιτέρως στον διευθυντή της Χρήστο Χασάνη  που είναι και ο Πρόεδρος του Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων και να ευχηθούμε να συνεχίσει να μας εκπλήσσει ευχάριστα κάθε χρόνο.

1 σχόλιο: