Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Ήττα - αποκλεισμός της ομάδας του Συρράκου για τον θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣΗΠ


Για την πρώτη φάση του κυπέλλου ο Σταυραετός "υποτάχθηκε" φυσιολογικά απ' την ανώτερη ομάδα της Ανατολής

Η ομάδα του Συρράκου παρατάχθηκε με πολλούς αναπληρωματικούς παίκτες της

Καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η ομάδα της Ανατολής πήρε με άνεση το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΗΠ επικρατώντας με 0-4 του Συρράκου στο γήπεδο "Στάθης Τσανακτσής".
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και επέβαλαν από την αρχή τον ρυθμό τους. Στο 19' η Ανατολή άνοιξε το σκορ όταν ο Τσακανίκας βρήκε με κάθετη τον Ναυρόζογλου που βγήκε στην πλάτη της άμυνας, έκανε την προσποίηση στον Γάτσιο και με πλασέ σε κενή εστία πέτυχε το 0-1 κάτω από έντονες διαμαρτυρίες των Συρρακιωτών που διαμαρτύρονται για off-side του σκόρερ κάτι που δεν υπέδειξε ο δεύτερος βοηθός, Πάνος.
Στο 31' η Ανατολή διπλασίασε τα τέρματά της με σουτ του...
Τότσικα. Το 0-2 ήταν το σκορ του ημιχρόνου παρά τις δυο μεγάλες ευκαιρίες που έχασε η ομάδα της Ανατολής. Ιδίως η ευκαιρία του 41' είναι από αυτές που λέμε ότι δεν χάνονται με σουτ του Ναυρόζογλο εξ επαφής και κεφαλιά του Μάνθου σε κενή εστία. Στο 43' ο Μπούρμπος απο δεξιά "χόρεψε" τους αμυντικούς του Συρράκου από πλάγια αριστερά, πάσαρε στον Μάνθο αλλά αυτός σούταρε άουτ από το ύψος του πέναλτι.
Δυναμικά μπήκε και στο δεύτερο ημίχρονο η Ανατολή και είχε δοκάρι στο 46' με σουτ του Ναυρόζογλου. Στο δοκάρι σταμάτησε και το πολύ καλό σουτ του Λώλου στο 48'. 
Το Συρράκο είχε μια ευκαιρία με τον Κατωγιάννη να σουτάρει άστοχα στο 58' και στο 60' ο Μπίζιος βγήκε σαν κρυφός κυνηγός και με πλασέ έκανε το 0-3 παρά τη φιλότιμη προσπάθεια του Γάτσιου να αποτρέψει το γκολ. Στο 65' σουτ του Τσιούρη έδιωξε σε κόρνερ ο Γάτσιος. Ο τερματοφύλακας του Συρράκου είπε "όχι" και στον Λώλο στο 81' μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Τότσικα και σουτ που επιχείρησε.
Το σκορ έκλεισε στο 85' με τον Ναυρόζογλου να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα όταν βγήκε στην αντεπίθεση, πέρασε τη μπάλα πάνω από το κορμί του Γάτσιου και με πλασέ στο κατέβασμα την έστειλε στα δίχτυα για το τελικό 0-4.
Διαιτησία: Κυριαζή (Διαμάντης-Πάνος)
Συρράκο: Γάτσιος, Λεοντάρης, Κατωγιάννης, Αντωνίου, Τικμανίδης, Καραμάνης (36' Βαγγελής), Κάππης, Κολιός, Σούλτης (67' Σόφης), Ντόντης, Ζώνιος Ε. (72' Πόγιας).
Ανατολή: Τζίμας, Τσακανίκας (58' Μπάφας), Τσιόστας, Λισγάρας, Τσιούρης, Μπίζιος, Τότσικας, Γκαρτζονίκας (46' Χριστοφορίδης), Μάνθος, Μπούρμπος (46' Λώλος), Ναυρόζογλου.
ΠΗΓΉ: PASsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου