Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Τα αποτελέσματα και ρεπορτάζ για τις ποδοσφαιρικές ομάδες του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων



 Ήττες για Συρράκο και Πράμαντα.
Νίκη και κορυφή για Χουλιαράδες.
Ισοπαλία για Ραφταναίους 


 Με εξαίρεση την ομάδα των Χουλιαράδων που φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Β' Ερασιτεχνικής κατηγορίας, οι άλλες ομάδες του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων φαίνεται να αντιμετωπίζουν προβλήματα και θα πρέπει να αφυπνιστούν σύντομα εάν δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν προβλήματα υποβιβασμού κατηγορίας.
Ειδικά οι Ραφταναίοι στην Α' Ερασιτεχνική και ο Ν. Σταυραετός Συρράκου στον 2ο όμιλο της Β' Ερασιτεχνικής κατηγορίας, θα πρέπει να αυξήσουν με προσπάθεια την συγκομιδή βαθμών για να αποφύγουν τα χειρότερα την Άνοιξη.
Για την φιλόδοξη για φέτος ομάδα των Πραμάντων το πρωτάθλημα βρίσκεται μόλις στην δεύτερη αγωνιστική και με την κατάλληλη "εκμετάλευση" της έδρας της θα προσπαθήσει να πετύχει την πολυπόθητη άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία.

Αναλυτικά τα ρεπορτάζ των ομάδων του  Δήμου Βορείων Τζουμέρκων για τους αγώνες του  περασμένου Σαββατοκύριακου ....

Ουραγός η ομάδα των Ραφταναίων στην Α' Ερασιτεχνική
Πήραν βαθμό οι Ραφταναίοι αλλά εξακολουθούν να βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του πρωταθλήματος της ΕΠΣΗΠ με 2 βαθμούς στο ενεργητικό τους.
Σε αγώνα πρωταθλήματος αναδείχτηκαν ισόπαλοι με την ομάδα του Ροδοτοπίου εκτός έδρας με σκόρ 2-2

 Έπιασαν κορυφή οι Χουλιαράδες
Στην πρώτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης της Β' Ερασιτεχνικής κατηγορίας, βρίσκεται η ομάδα των Χουλιαράδων που πέρασε νικηφόρα από τη δυνατή έδρα των Λογγάδων, επικρατώντας του τοπικού ΤΙΤΑΝΑ 0-1 και πλέον περιμένει τα αυριανά ματς των υπολοίπων ομάδων που την ακολουθούν.
Οι Χουλιαράδες έχοντας από την αρχή τα ηνία του αγώνα έχασαν από το πρώτο 15λεπτο κλασικές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ. Τελικά αυτό το κατάφεραν τρία λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους, όταν ο Δραγάτης με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκόλια. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να διευρύνουν το σκορ, όμως ο τερματοφύλακας των Λογγάδων, Γκόλιας βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα και πραγματοποίησε καλές αποκρούσεις. Καλή στιγμή για τους Λογγάδες είχε ο Μπάγιας στο β' μέρος, δυνατό σουτ του οποίου κατέληξε άουτ.
 
Άλλη μια ήττα για την ομάδα του Συρράκου
Να αφυπνιστεί σύντομα θα πρέπει η νεανική ομάδα του Συρράκου
Επίσης για τον ίδιο όμιλο , η ομάδα του Συρράκου ηττήθηκε απ’ την αντίστοιχη ομάδα της Αμπελιάς εκτός έδρας με σκόρ 2-1. Έτσι ο Ν. Σταυραετός Συρράκου εξακολουθεί και αυτός να βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας  με 5 βαθμούς και έχοντας μόνον μία νίκη στο ενεργητικό της.
 ‎...2 πανέμορφα γκολ έδωσαν 3 βαθμούς. Άλλη μια σπουδαία νίκη για τον Α.Ο.Παναμπελιακό επί του Συρράκου με σκορ 2-1.
Στο πρώτο ημίχρονο η Αμπελιά έπαιξε σαν τη γάτα με το ποντίκι το Συρράκο καθώς είχε ολική υπεροχή και αρκετές ευκαιρίες με σουτ των Καχριμάνη, Λέζο και Πάνου αλλά και τετ α τετ με τον Δούμα. Το γκολ τελικά ήρθε από ασίστ του Πάνου και ένα πολύ όμορφο δυνατό σουτ του Μπούκα από το ύψος της περιοχής.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και το Συρράκο κέρδισε χώρο χωρίς όμως να πιέσει. Στο 75 από μία κόκκινη κάρτα για κάθε ομάδα θα κάνει το παιχνίδι πιο άναρχο.
Στη μοναδική φάση του, το Συρράκο θα πετύχει την ισοφάριση στο 80ο λεπτό. Κάτι που θα ξυπνήσει τους παίχτες της Αμπελιάς καθώς στο 85 μετά από σέντρα ακριβείας του Κωσταγιάννη ο Γκεσούλης με ανάποδο ψαλιδάκι θα στείλει την μπάλα στο αριστερό 'Γ' του τέρματος του Γάτσιου, πετυχαίνοντας ένα μοναδικής ομορφιάς γκολ και δίνοντας τους 3 βαθμούς της νίκης στην ομάδα της Αμπελιάς
Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με τους:
Αμπελιά: Τσόλης, Μπουλιώτας, Σταύρου (45 Μακρής), Νάστος, Κωσταγιάννης, Μπούκας (83 Τσαμπάσης), Πάνου, Καχριμάνης, Δούμας, Μιχαήλ (45 Γκεσούλης), Λέζος.
Συρράκο: Γάτσιος, Κατραχούρας, Τζουμάκας (75 Σόφης), Γκόγκας, Κοζανίτης, Γκαρτζονίκας, Μητρογιάννης Λ (80 Μητρογιάννης Δ), Βράνος (60 Κατραχούρας), Μητρογιάννης Ι, Ψαλλίδας, Ντόντης.
Κόκκινες: Λέζος Ι. (Αμπελιά), Μητρογιάννης Ι. (Συρράκο).
Άριστη διαιτησία από τους Γεωργίου Απόστολο, Κολιάκη Μαρίνα και Κατσανάκη Γεώργιο.
Αναλυτικά η βαθμολογία του 2ου ομίλου
Rank

Team
Points
Played
W
D
L
Goals
Diff.
1



20 
29:13 
16 
2



20 
14:4 
10 
3



19 
18:8 
10 
4



17 
18:11 
5



17 
16:9 
6



15 
24:13 
11 
7



15 
18:11 
8



15 
15:14 
9



14 
15:14 
10



13 
19:8 
11 
11



11 
18:14 
12



11 
15:15 
13



10 
17:22 
-5 
14



10 
18:25 
-7 
15



8:15 
-7 
16



13:35 
-22 
17



7:13 
-6 
18



5:43 
-38

Χωρίς βαθμό ακόμη η φιλόδοξη ομάδα των Πραμάντων
Εξάλλου για το πρωτάθλημα της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, η τέταρτη ομάδα Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, αυτή των Πραμάντων, ηττήθηκε στην έδρα της με το βαρύ σκόρ του 1-5 απ’ την ομάδα της Πεντέλης
Έτσι μετά και την δεύτερη αγωνιστική η φιλόδοξη για φέτος ομάδα (με την έναρξη του πρωταθλήματος) τω Πραμάντων έχει δύο ήττες στο ενεργητικό της και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς βαθμολογική συγκομιδή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου