Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Ο Σύνδεσμος Συρρακιωτών Ιωαννίνων στο Γηροκομείο Ιωαννίνων


Τι άλλο καλύτερο μπορεί κανείς να προσφέρει αυτές τις γιορτινές μέρες και στις δύσκολες εποχές που ζούμε πέρα από λίγη χαρά και ψυχαγωγία ιδιαίτερα σε ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες ανθρώπων.
Και όταν αυτή η ομάδα είναι οι απόμαχοι της ζωής, οι ηλικιωμένοι, που διήνυσαν το δύσκολο δρόμο της και έχουν αποθέσει τα όνειρά τους στο Γηροκομείο της πόλης των Ιωαννίνων, σ' αυτό το κόσμημα της ανθρωπιάς στη σκληρή και ανάλγητη εποχή μας, η πρωτοβουλία αυτή αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον.
Αυτό έκανε και ο Σύνδεσμος Συρρακιωτών Ιωαννίνων όταν επισκέφθηκε το Γηροκομείο της πόλης μας «Οι Ζωσιμάδες» και για ένα δίωρο παρουσίασε στους τρόφιμους ένα ψυχαγωγικό χορευτικό πρόγραμμα με δημοτικούς χορούς και τραγούδια του τόπου μας.
Μοίρασε γλυκά, κουβέντιασε μαζί τους και πιο πολύ χόρεψε με ...τους γέροντες και τις γερόντισσες. Παρά την ηλικία τους η καρδιά έσερνε το χορό και ας μην υπάκουαν πολλές φορές τα πόδια.

Ο Σύνδεσμος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Διευθυντή του Γηροκομείου, κ. Πέτρο Τσιόδουλο για την ευκαιρία αυτή να μοιράσουμε λίγη χαρά και ζεστασιά σ' αυτούς τους ανθρώπους, να ευχαριστήσει ακόμη τους οργανοπαίκτες Βασίλη Παπαγεωργίου, Κώστα Γεροδήμο, Νίκο Τομαρά, Βασίλη Τσίκα και Παύλο Λαζοκίτσιο, γιατί πρόθυμα και προπάντων αφιλοκερδώς συμμετείχαν σ' αυτή την εκδήλωση.

«Περιττό να σημειώσουμε ότι εισπράξαμε τη χαρά και την ευχαρίστηση που ένιωσαν οι τρόφιμοι του Γηροκομείου «Οι Ζωσιμάδες» των Ιωαννίνων και είναι ό,τι καλύτερο σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας», σημειώνεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου που υπογράφεται από τον Πρόεδρό του Παναγιώτης Γκίζας.
ΠΗΓΗ: Epirus Post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου