Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013

Το Photometria Festival υποστηρίζει την συμμετοχή του Ιάκωβου Χατζησταύρου στο "The Fourth Image" του ΠαρισιούΤο Photometria Festival υποστηρίζει το έργο ταλαντούχων φωτογράφων και ενισχύει την  συμμετοχή τους σε διεθνής διοργανώσεις. Ο Ιάκωβος Χατζησταύρου συμμετείχε στο πρόγραμμα  του Photometria 2013 με την έκθεση "My Greek View" και συνεχίζοντας την συνεργασία αυτή,  υποστηρίζεται η συμμετοχή του στο The Fourth Image στο Παρίσι.
Η καρδιά της φωτογραφίας στην καρδιά του Παρισιού (The Fourth Image)
Το The Fourth Image Πρόκειται για μια ετήσια Διεθνής Έκθεση Φωτογραφίας που διοργανώνεται στο κέντρο του Παρισιού. Οι φετινές συμμετοχές φτάνουν τις 40, και θα εκθέσουν φωτογράφοι από όλον τον κόσμο, ανάμεσα τους και ο Ιάκωβος Χατζησταύρου. Παράλληλα με τις εκθέσεις θα
πραγματοποιηθούν και άλλες δραστηριότητες όπως: διαλέξεις, εργαστήρια φωτογραφίας για παιδιά, Portfolio reviews. 
Φωτογραφία του Ιάκωβου Χατζησταύρου
Η διοργάνωση του The Fourth Image δίνει ιδιαίτερη προσοχή τόσο στο κοινό και σε ταλαντούχους φωτογράφους όσο και σε επαγγελματίες του χώρου. Η φετινή πολύ μεγάλη έκθεση θα είναι αφιερωμένη στην σύγχρονη φωτογραφία, μία πολιτιστική γέφυρα προσβάσιμη από όλους ανεξαρτήτου ηλικίας , μορφωτικού επιπέδου και κοινωνικής προέλευσης.
Επιμελητής της έκθεσης είναι ο Ιάσων Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου