Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Με ομιλίες, αλλά και συζήτηση με καλή παρέα, έγινε η παρουσίαση του βιβλίου "Από την προξενήτρα στα γραφεία συνοικεσίων" του Ευάγγελου Αυδίκου

Το πάνελ της παρουσίασης 
Την περασμένη Τετάρτη , 14 Δεκεμβρίου 2011, πραγματοποιήθηκε στο ΘΥΜΩΜΕΝΟ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ στα Ιωάννινα, στις 7.30μμ, η παρουσία του βιβλίου του Συρρακιώτη Ευάγγελου Αυδίκου «Από την προξενήτρα  στα γραφεία συνοικεσίων», των εκδόσεων ΠΕΔΙΟ.
Το ξάφνιασμα ήταν ευχάριστο.Παρόλο που η ομίχλη θα μπορούσε να κρατήσει στο σπίτι όσους ενδιαφέρονταν, ο φιλόξενος χώρος του καφέ μπαρ γέμισε ασφυκτικά, σε σημείο που αρκετοί παρακολούθησαν την εκδήλωση όρθιοι. 
Ομιλητές ήταν ο Α.Γκότοβος, καθηγητής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ο Φ.Μωρόγιαννης, ψυχίατρος, ο Γ.Νάκος, ηθοποιός-σκηνοθέτης και η Α.Μαλάμη, δημοσιογράφος η οποία συντόνιζε και την εκδήλωση. Μαζί με το κοινό, αποτέλεσαν μια ευχάριστη παρέα καταργώντας την απόσταση που παρατηρείται στις κλασικές αίθουσες. Οι ομιλητές κράτησαν το ενδιαφέρον του κοινού αμείωτο.
Ο Γ.Νάκος, άνοιξε την εκδήλωση διαβάζοντας με τη ζεστή φωνή του, αποσπάσματα επιστολών ενώ η Α.Μαλάμη διηύθυνε την εκδήλωση με μαεστρία. Χειμαρώδης η παρουσία απ' τον ψυχίατρο της παρέας κο Μωρόγιαννη ο οποίος έκανε τον πετυχημένο συγκερασμό της επιστημονικής άποψης με την ηθικολογική πλευρά των συνοικεσίων.
Μετά τις εισηγήσεις έγινε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση, που θύμιζε περισσότερο κουβέντα παρέας και έτσι αρκετοί απ' το κοινό κατέθεσαν θέσεις και απόψεις για την πραγμετικά ενδιαφέρουσα θεματολογία του βιβλίου.

Μπορείτε να δείτε φωτο της εκδήλωσης που υπάρχουν στο blog του συγγραφέα
www.evangelosavdikos.blogspot.com/
Ο κος Γκόντοβος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου