Σάββατο, 26 Μαΐου 2012

Η 9η Πανελλήνια Κατασκηνωτική Συνάντηση CANYONING, στην Πράμαντα τον Ιούλιο 

ΠΡΑΜΑΝΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 

6-12 Ιουλίου 2012Ανάδειξη των φαραγγιών της Ηπείρου και των άλλων εναλλακτικών δραστηριοτήτων της περιοχής.  
 


Οι εργασίες στα φαράγγια της Ηπείρου έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί. Για την ανάδειξη των πανέμορφων φαραγγιών των Τζουμέρκων, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε σ αυτό το τόπο, την καθιερωμένη ετήσια κατασκηνωτική πανελλήνια συνάντηση canyoning. Στη συνάντηση είναι προσκεκλημένοι οργανώσεις και φορείς από όλη την Ελλάδα, αλλά κι από την Ευρώπη. Επίσης είναι ανοιχτή συνάντηση προς όλους αυτούς που αγαπάνε τη φύση και θέλουν να γνωρίσουν τον κόσμο των φαραγγιών. Μπορούν να συμμετέχουν εντελώς αρχάριοι, ακόμη και παιδιά ηλικίας άνω των 8 ετών με τη συνοδεία γονέων, με ειδικά προγράμματα που έχουμε φτιάξει για τις παραπάνω κατηγορίες.

Η διάρκεια της συνάντησης θα είναι μια εβδομάδα με προαιρετική συμμετοχή. Η περιοχή έχει πολλά φαράγγια, ποτάμια, πεζοπορικές, ορειβατικές και ποδηλατικές διαδρομές. Μπορείτε επίσης να κάνετε rafting, river trekking, σπηλαιολογία, να επισκεφθείτε αρχαιολογικά και βυζαντινά
μνημεία, να φθάσετε ακόμη και σε όμορφες παραλίες. Ευχαρίστησή μας είναι να σας κάνουμε να περάσετε όμορφα, να γνωρίσετε την όμορφη αυτή Ελληνική περιοχή και να μεταφέρετε θετικές εντυπώσεις σε φίλους σας.

Διοργανωτές
Η μεγάλη αυτή συνάντηση του canyoning διοργανώνεται από τον
Ε.Σ.Ε.Φ. (Ελληνικό Σύλλογο Εξερεύνησης Φαραγγιών) 
Σκοπός η ανάδειξη των φαραγγιών της Ηπείρου, καθώς και των άλλων εναλλακτικών δραστηριοτήτων της περιοχής. 
Υπεύθυνος της διοργάνωσης έχει ορισθεί ο Γιώργος Ανδρέου, εκπαιδευτής-οδηγός καταβάσεων φαραγγιών, ο οποίος οργάνωσε και τις εξερευνήσεις των φαραγγιών, καθώς και 
ο Αριστείδης Ζάχαρης υπεύθυνος επικοινωνίας. Επίσης αρκετά μέλη του Ε.Σ.Ε.Φ καθώς και άλλων φορέων, στηρίζουν με την πολύτιμη βοήθειά τους την διοργάνωση της συνάντησης. 

Συνδιοργανωτής και χορηγός είναι ο Δήμος Β. Τζουμέρκων, ο οποίος συμβάλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην ομαλή εξέλιξη της συνάντησης.

 Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο site:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου