Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Ένοπλη ληστεία επιχείρησε κουκουλοφόρος στο Καλέντζι του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων




Πρόσωπο με πρόσωπο με έναν ένοπλο κουκουλοφόρο βρέθηκε προχθές το πρωί υπάλληλος των Ελληνικών Ταχυδρομείων στο Καλέντζι του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων.
Λίγο πριν τις 8 το πρωί, ο υπάλληλος που μόλις είχε φτάσει στο Ταχυδρομικό Γραφείο που στεγάζεται στο πρώην δημαρχείο Κατσανοχωρίων, βγήκε για να πάει στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του. Στην είσοδο του κτιρίου ήρθε αντιμέτωπος με τον κουκουλοφόρο, ο οποίος τον απείλησε και τον ακολούθησε στο εσωτερικό του κτιρίου.
Ο ταχυδρόμος, που κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του, εκμεταλλεύθηκε τη στιγμιαία αδράνεια του επίδοξου ληστή και έτρεξε στους διαδρόμους του κτιρίου, για να το εγκαταλείψει από μία δεύτερη έξοδο.
Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία, με την οποία επέστρεψε στο κτίριο λίγη ώρα αργότερα για να διαπιστώσει με μεγάλη του έκπληξη πως σε φυγή είχε τραπεί και ο κουκουλοφόρος, αφήνοντας στο γραφείο τις 40.000 ευρώ που προοριζόταν για τη διανομή των συντάξεων, καθώς και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του.Αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν στην περιοχή από τα Γιάννινα και το ΑΤ Πραμάντων ερεύνησαν με τη συνδρομή σκύλου τη γύρω περιοχή, χωρίς όμως να καταφέρουν να εντοπίσουν ίχνη του επίδοξου ληστή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το τρίτο περιστατικό σε βάρος ταχυδρομικού υπαλλήλου, καθώς πριν λίγες εβδομάδες είχε προηγηθεί ενέδρα σε ταχυδρόμο στην περιοχή της Τύριας, με τους ληστές, όμως, τότε να καταφέρνουν να αποσπάσουν 25.000 ευρώ περίπου, ενώ θύμα ληστείας είχε πέσει και ταχυδρόμος στο Κουτσελιό.

Του ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΖΕΛΕΤΑ από την Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου