Δευτέρα, 5 Μαΐου 2014

Παρουσίαση υποψηφίων για το Ευρωκοινοβούλιο και τις Αυτοδιοικητικές εκλογές. Δημήτρης Αυδίκος. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πρέβεζας, με την "Δημοτική Συνεργασία"

Το sirrakiotis blogspot.com, παρουσιάζει υποψηφίους για το Ευρωκοινοβούλιο, τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές του Μαΐου που έλκουν την καταγωγή τους απ’ τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων και αποφάσισαν να θέσουν υποψηφιότητα σε παρατάξεις που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών, σε όλα τα Αυτοδιοικητικά σχήματα της Ηπείρου.

Όποιος υποψήφιος που έλκει την καταγωγή του απ' τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων επιθυμεί, μπορεί να αποστείλει ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα, μια φωτογραφία του και σύντομες απόψεις του, στο sirrakiotis@gmail.com.Σκοπός είναι να προβληθούν όλοι οι υποψήφιοι ανεξαρτήτως παρατάξεων για την καλύτερη ενημέρωση των συμπατριωτών μας.

Σήμερα σας παρουσιάζει τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Πρέβεζας, Δημήτρη Αυδίκο, με την παράταξη "Δημοτική Συνεργασία" του υποψήφιου Δημάρχου Χρήστου Μπαϊλη.


Ο Δημήτρης Αυδίκος κατάγεται απ' το Συρράκο.


ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΥΔΙΚΟΥ ...
Έχοντας ως γνώμονα την αγάπη, το ενδιαφέρον και την αγωνία για το παρών και το μέλλον του τόπου μας δηλώνω ότι θα είμαι και πάλι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Δημοτική Συνεργασία και τον Χρήστο Μπαϊλη.

Η εντιμότητα, το ήθος και η χρηστή διαχείρηση που επέδειξε

όλο αυτό το διάστημα ο Χρήστος Μπαϊλης είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα που πρέπει να διέπουν την αυτοδιοίκηση στην σημερινή δύσκολη για όλους συγκυρία.

Η επόμενη πενταετία είναι καθοριστική για το μέλλον της πατρίδας μας. Οι προοπτικές για τον Δήμο της Πρέβεζας διαφαίνονται πιο ευοίωνες σε σχέση με το δύσκολο διάστημα το οποίο διανύσαμε. Ζητώντας την στήριξή σας, σας υπόσχομαι ότι μαζί με τον Χρήστο Μπαϊλη θα αγωνιστούμε για ένα καλύτερο αύριο. Και είναι στο χέρι μας να το κερδίσουμε.

Μετά τιμής 
Αυδίκος Δημήτριος 
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου