Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός Photometria Awards 2014 “Reflection”





419 φωτογράφοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό συμμετείχαν στο φετινό διαγωνιστικό τμήμα του Photometria Festival, τους οποίους και ευχαριστεί για την μεγάλη συμμετοχή.





Την Τετάρτη 4/6/2014 στις 18:00 θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των 25 καλύτερων φωτογραφιών, των οποίων η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στον Πολιτιστικό Δημοτικό Πολυχώρο Παλαιών Σφαγείων Ιωαννίνων, από τις 4 έως τις 15 Ιουνίου 2014.

Βραβεία:
 
1η Κριτικής επιτροπής: Ένα ταξίδι στην Φλωρεντία για 4 ημέρες προσφορά του Ταξιδιωτικού γραφείου Pass Pantou + Μία συμμετοχή στο Photographic Village (27-28-29.6.2014)
 2η Κριτικής επιτροπής: Μία DSLR ψηφιακή φωτογραφική μηχανή προσφορά του galaiosphoto.gr
 3η Κριτικής επιτροπής: Δωροεπιταγή αξίας 150 ευρώ για φωτογραφικά σεμινάρια προσφορά του photobookstore.gr
Βραβείο Κοινού ΔΩΔΩΝΗ: Δωροεπιταγή 1000 ευρώ από την Γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη & ένα 3ήμερο στo Ζαγόρι Ιωαννίνων

Ψηφοφορία για το βραβείο κοινού
Από τις 4 έως 15 Ιουνίου 2014 το κοινό θα μπορεί να ψηφίζει ...
για την καλύτερη φωτογραφία κοινού εκ των 25 καλύτερων που θα έχει επιλέξει η πενταμελής κριτική επιτροπή.
Αποτελέσματα
Τα αποτελέσματα των 4 καλύτερων φωτογραφιών (3 της κριτικής επιτροπής και 1 κοινού) θα ανακοινωθούν στις 15 Ιουνίου 2014  στην τελετή λήξης του Φεστιβάλ Φωτομετρία, που θα πραγματοποιηθεί στα Παλαιά σφαγεία Ιωαννίνων και θα αναρτηθούν στο www.photometria.gr
Κριτική Επιτροπή
Η 5μελής επιτροπή αποτελείται από τους Ιάσων Δήμου, Κωστή Εμμανουηλίδη, Φωτεινή Παπαχατζή, Κωνσταντίνο Βάσση και τον Κωστή Μουσελίμη.
(Σημείωση, η έκθεση των 25 καλύτερων φωτογραφιών του διαγωνισμού "Photometria Awards 2014 Reflection" θα ταξιδέψει και θα εκτεθεί σε 7 πόλεις της Ελλάδας).

Χορηγοί του Photometria Festival 2014: Nikon, Γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη, Μπύρα Gösser - απολαύστε υπεύθυνα, Φωτογραφικά Είδη Γαλαίος, Photobookstore.grJm solutions, Ξενοδοχείο Olympic, Ταξιδιωτικό Γραφείο Pass Pantou, Κωστής Μουσελίμης Photography, Ασφάλειες Στεφανή.
Υπο την Αιγίδα του  Πνευματικού  Kέντρου Δήμου Ιωαννιτών



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου